Een hoofdtelefoon is er alleen maar om naar te luisteren? Think again! Praat (of zing) nu ook lekker terug, zodat de hoofdtelefoon daar op reageert. Deze hoofdtelefoon met Google Assistent is slimmer dan alle andere headsets die je eerder hebt geprobeerd!

Hoe dan?

JBL Everest GA-hoofdtelefoon op en verbindt ‘m met een bluetooth apparaat, zoals je smartphone of tablet. Door de sensor op de hoofdtelefoon aan te raken wordt Google Assistant ingeschakeld. Van commando’s als ‘speel pop-muziek af’ of ‘vertel mij hoe mijn dag eruit ziet’ – het kan allemaal.

“Door de Everest lijn uit te rusten met Google Assistent zetten we een volgende stap in het koppelen van de bekendeJBL-sound aan de groeiende mogelijkheden van voice control,” aldus Jessica Garvey, Vice President, Headphones en Wearables van de Lifestyle Audio Divisie van HARMAN. Een trend die we de komende tijd steeds meer gaan zien!

Metallic kleuren

De Everest GA hoofdtelefoons zijn over-ear modellen met een speciaal gebogen hoofdband die druk op de oren voorkomt. De lichtgewicht- en draadloze Everest serie is verkrijgbaar in moderne metallic tinten Gunmetal en Mountain Silver.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Everest 710 GA en Everest 110GA zijn in Nederland beschikbaar vanaf de herfst.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.