aantal apps

Hoeveel apps heb jij eigenlijk op je telefoon?

Sinds de smartphone flink vertegenwoordigd is in het dagelijks leven, worden er jaarlijks verschillende onderzoeken gedaan met betrekking tot het gebruik ervan. Uiteraard wordt jaarlijks bijgehouden hoeveel apps we downloaden. Iedere week komen er zoveel handige en leuke nieuwe applicaties uit, maar hoeveel apps downloaden en gebruiken we gemiddeld nu eigenlijk?

De cijfers

De laatste jaren zijn de cijfers aardig gelijk gebleven. Wat zijn de cijfers dan? Het grootste deel van de Nederlandse smartphone gebruikers heeft gemiddeld 20 apps. Dit zijn apps die men zelf heeft gedownload vanuit een app store. Maar hoe vaak downloaden we er een? Onderzoeken zeggen dat we gemiddeld 1 á 2 apps per half jaar installeren. Dat is helemaal niet zoveel, aangezien er wekelijks tig nieuwe applicaties op de markt komen.

Hoeveel apps heb ik?

Naar aanleiding van deze gegevens, ben ik nieuwsgierig geworden naar hoe het mijn smartphone vergaat. Hoeveel applicaties heb ik op dit moment op mijn smartphone staan? Ik moet er bij zeggen dat ik laatst mijn telefoon even flink heb opgeschoond. De programma’s die ik nu dus tel, zijn degene die ik met grote regelmaat daadwerkelijk gebruik. Laat me even tellen… Ik kom op 22 apps uit. Sociale media, cloudopslag, bankieren, boodschappenlijstjes, de wanneer-wordt-mijn-container-geleegd-app en natuurlijk de My Effectiveness app waarover ik eerder dit jaar een artikel schreef. Hoe vaak ik een nieuwe app installeer? Ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee, niet met grote regelmaat in ieder geval.

MobileMobile

Hoewel ik mag concluderen dat ik (wat dit betreft) lekker gemiddeld ben, ben ik natuurlijk heel erg benieuwd naar hoeveel apps jij hebt? Wissel je vaak? Gebruik je alles wat je download? Laat het me weten.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten