grenzeloos

Hoe zorg je dat je altijd bereikbaar bent? 3 tips!

Ontkennen heeft geen zin: je bent vergroeid met jouw smartphone. Via Snap, WhatsApp, Facebook en Instagram deel je alles (maar dan ook echt ALLES) uit jouw leven. Of je nu thuis op het toilet zit, van een zwarte piste afdaalt in Italië of aan het skydiven bent in Spanje. Dat is appels met peren vergelijken, maar toch. Jij wilt dat ding o-ver-al gebruiken. Nou, dat kan kan, want met deze tips stoom je jouw telefoon klaar om altijd en overal alles te kunnen delen..

1. Snel en veel: dat is álles delen

Tja ik hoor je denken… altijd en overal alles met je vrienden delen. Hoe dan? Je brakke iPhone 6 waarmee je maandelijks nog geen 200MB data mag verbruiken… zo lang wil je nooit meer aan een toestel vastzitten. Ja, in het begin ben je erg blij met je nieuwe smartphone. Maar als je een jaartje verder bent en er zoveel betere telefoons beschikbaar zijn… dan duurt het lang tot je mag overstappen. Gelukkig zijn er ook oplossingen zoals Vodafone Red, waarmee je na 4 contractmaanden al kunt wisselen van telefoon. Je kunt je oude telefoon houden of inruilen om je nieuwe telefoon mee te betalen. Neem je zo’n abonnement, dan krijg je de eerste 3 maanden onbeperkt data cadeau. Dat is sowieso leuk, want dan heb je niet alleen een snelle telefoon op zak, maar kan er ook des te meer gedeeld worden!

2. Bescherm jouw dierbare smartphone

Die kick-momentjes zijn het delen waard. Dus ook op vakantie als je weer eens iets nieuws beleefd. In de helder blauwe zee op zo’n bananen-opblaasboot. Surfen, skydiven, snorkelen of snowboarden op de rode piste. Niet alleen jij, maar ook jouw smartphone kan een flinke smak maken. Zorg er dan ook voor dat je smartphone bestand is tegen dat soort activiteiten dus. Één ding weten wij zeker: een hoesje dat waterbestendig is, is geen overbodige luxe.

MobileMobile

3. Zeg vaarwel tegen extra kosten

En laat je ook niet verrassen door buitenlandse datakosten wanneer je er even tussenuit bent. Natuurlijk moet (of nou ja, wil) je jouw vrienden overal bij betrekken, maar het is zo zonde als al die Snapchatjes je duur komen te staan. Even letten op je abonnement dus: kies er één waarbij je je Nederlandse data ook zonder extra kosten in de EU mag gebruiken.

Alvast veel plezier op vakantie toegewenst!

Met bovenstaande tips gaat dat vast wel lukken. Tag @techgirlnl om je foto’s met ons te delen. Vinden we leuk 😉

Dit artikel werd mede mogelijk gemaakt door Vodafone

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.