Hoe kun je zelf een echo maken?

Het is eigenlijk maar een vreemd systeem. Je krijgt maar drie echo’s tijdens je zwangerschap, tenzij je speciale omstandigheden hebt. Je ziet dus in 9 maanden tijd maar drie keer dat kleine frummeltje dat zich in je ontwikkelt. Gelukkig zijn er veilige alternatieven om vaker te kijken. Je kunt gewoon zelf een echo maken op je eigen bank.

Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals de Babywatcher. Deze heeft meerdere awards gewonnen en juist omdat er minder röntgenstraling vanaf komt, kun je die veilig zelf thuis gebruiken. Ook zit er een tijdslimiet aan, waardoor je hem niet 24/7 aan kunt hebben. Wanneer je het apparaat bestelt geef je aan hoeveel echo’s je ermee wil maken. 9 echo’s betekent dat je hem drie dagen gebruikt, terwijl je zelfs 3 maanden kunt kiezen (279 echo’s).

Wat er gebeurt in de buik

Die echo’s maak je door het apparaatje – zo’n toestel waar je die gel op doet – op je buik te zetten en een tablet te gebruiken. Via een USB-kabel maakt het apparaat contact met de tablet, waardoor je inzichtelijk hebt wat er in je buik gebeurt. Er zit ook een oplaadkabel bij, want het apparaat heeft natuurlijk wel stroom nodig. Er zijn veel kabels en toestellen, maar het schijnt makkelijk te zijn om ze te gebruiken.

Je moet waarschijnlijk eerst even goed speuren, maar als je eenmaal in de gaten hebt hoe en wat dan kun je het apparaat echt gebruiken om je kleintje te bekijken. Het helpt waarschijnlijk wel om bij je grote echo’s in het ziekenhuis goed te kijken wat de expert doet, al heb je dan ongetwijfeld je ogen op iets heel anders gericht. Het leuke is dat je de beelden ook naar jezelf kunt sturen, waardoor je altijd je echo kunt terugkijken.

Nieuwsgierige oma’s

Wat ook tof is, is dat er ook mensen kunnen komen kijken. Het hangt natuurlijk van jezelf af of je dat qua privacy en intimiteit oké vindt, maar een stel nieuwsgierige oma’s, opa’s, beste vriend(inn)en of broers en zussen zullen waarschijnlijk graag op je echofeestje komen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.