Samsung Galaxy Camera

Hipper dan je smartphone; Android fototoestel

Het besturingssysteem van je telefoon, maar dan op een fototoestel. En hij is ook nog eens hipper, sneller én nauwkeuriger dan je smartphone! Dat is de Galaxy Camera met Android 4.1!

Klinkt interessant, die nieuwste aanwinst van Samsung. Maar kritisch zoals ik ben, vraag ik me meteen af: wat moet zo’n camera met een Android besturingssysteem? Heeft de Galaxy Camera dat wel nodig, of weet de fabrikant van gekkigheid niet meer wat hij op de markt moet brengen?

Wees gerust: het Android besturingssysteem lijkt echt van toegevoegde waarde te zijn, let maar eens op.

MobileMobile

Heb je een foto of video geschoten, maar ben je nog niet helemaal tevreden? Bewerk hem dan met wat leuke toepassingen uit Google Play en uit de Samsung App Store. Of wat te denken van Instagram? Keuze genoeg! En met een klik op de knop zet je jouw kiekjes te kijk op bijvoorbeeld Facebook en Skype. Dat doe je dankzij een draadloze verbinding met 3G, 4G of wi-fi.

Zonder bewerking kun je trouwens ook al hele leuke plaatjes maken met dit Android fototoestel. Mocht je technisch wat meer zijn onderlegd; de Galaxy Camera heeft een 23mm lens, een 16 megapixels BSI CMOS sensor en kan tot wel 21 keer optisch inzoomen. Toch niet slecht voor een ter grootte van een pocket camera.

Het Android fototoestel is nog niet op de markt verschenen, maar de verkoopprijs is al wel bekend; 599 euro. Je kan hem waarschijnlijk vanaf november/december in de winkels vinden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.