foto/voertuigen-geparkeerd-op-een-verhoogde-parkeerplaats

Hier wil jij je nieuwe auto op selecteren

Ben je toevallig op zoek naar een nieuwe auto? Dan ben je vast op zoek naar de laatste trends en zaken waar je op moet letten. In dit artikel zetten we de nieuwste tech snufjes waar jij je nieuwe auto op wil selecteren voor je op een rij!

Zuinig rijden wordt populairder

We merken het allemaal, alles wordt duurder! Zo ook het rijden van je auto. Vandaar dat we zien dat zuinig rijdende auto’s aanzienlijk populairder worden. Daarnaast gaan we steeds bewuster om met het milieu, waardoor zuinige auto’s een voorkeur krijgen.

Ook wordt men steeds kritischer over hun autoverzekering, vrij logisch natuurlijk! De koopkracht daalt en we hebben dus minder te besteden. Je autoverzekering vergelijken is daarom een echte prioriteit geworden om te zorgen dat je niet te veel betaalt.

Welke tech snufjes in een nieuwe auto?

Auto’s bevatten tegenwoordig steeds meer en geavanceerdere tech snufjes. Deze maken het rijden in een auto niet alleen leuker, maar ook makkelijker. Hieronder lees jij de nieuwste tech snufjes in auto’s waar een echte TechGirl erg blij van wordt.

●      Connected car technology

Connected car technology betekent simpelweg dat de auto verbonden is met het internet. Dit heeft als voordeel dat auto’s vanaf afstand gecontroleerd kunnen worden en zelfs een update kunnen krijgen. Hierdoor hoef je dus minder vaak naar de autodealer. Deze technologie wordt ook gebruikt om autonoom rijden en wegcondities aan te sturen. Tot slot wordt het ook gebruikt voor extra entertainment en bijvoorbeeld het aanbieden van Wifi.

●      Remote parking

Deze technologie komen we meestal pas tegen in de duurdere segmenten. Echter is het een erg interessante technologie die we steeds meer tegenkomen. Met deze technologie kan de auto uit zichzelf voor je parkeren. Vaak hoef je zelf niet eens in de auto te zitten. Je hoeft jezelf hierdoor nooit meer in lastige bochten te manoeuvreren om ergens te parkeren.

●      Draadloze oplader en bluetooth

In oudere auto’s zie je vaak meerdere kabels liggen. Bijvoorbeeld om je telefoon op te kunnen laden of om muziek af te spelen. Daarom verlangen we naar de technologie om de telefoon draadloos op te kunnen laden en natuurlijk ook te kunnen verbinden met bluetooth.

●      Automatiseringen

Tijdens het rijden moeten we op allerlei dingen letten. Het is daarom fijn om onze auto veel dingen te laten automatiseren; bijvoorbeeld een automatische ruitenwisser, snelheidsregelaar en lichten zijn erg fijn.

Tegenwoordig zijn tech snufjes in auto’s steeds populairder, denk aan snufjes als automatische ruitenwisser, snelheidsbeperker, automatische snelheidsregelaar, verwarmde stoelen of stuur, achteruitrijcamera en natuurlijk bluetooth zijn erg gewild.

De populairste nieuwe auto’s van dit moment

–        Volkswagen ID.3 Pro S

Deze moderne en zuinige volkswagen is voornamelijk zo populair door de enorme actieradius. Met deze auto kun je namelijk circa 550 kilometer rijden! Daarnaast is de auto voorzien van talloze tech snufjes en heeft die zowel van binnen als van buiten een elegante uitstraling.

–        Tesla model 3

De Tesla-model 3 is erg populair. Met de moderne uitstraling, comfort en natuurlijk de elektromotor valt deze erg in de smaak. Veel comfort, technische snufjes en genoeg opbergruimte maken deze auto helemaal compleet.

–        Polestars

Polestars behoren tot de auto’s met de meest opkomende populariteit. De Polestar is een elektrische auto met een moderne en elegante uitstraling. Daarnaast heeft de auto veel opbergruimte en enorm comfortabel. Kortom de perfecte auto om je door het verkeer heen te manoeuvreren.

Welke autoverzekering kies je uit?

Een goede autoverzekering afsluiten is van groot belang. Je kan nog zoveel tech snufjes hebben, als je niet verzekerd bent rijdt je niet comfortabel over de weg. Door goed te kijken naar verschillende verzekeringsmaatschappijen en premies te vergelijken kun je behoorlijk wat geld besparen. Gelukkig zijn er genoeg partijen die je kunnen helpen bij het vergelijken van autoverzekeringen.

Dit artikel is samen met autoverzekering.nl tot stand gekomen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.