Halloween 2022 inhakers

Halloween 2022 inhakers

Maandag 31 oktober 2022 is het Halloween. Dé meest griezelige dag van ’t jaar, wordt ook wel gezegd. Bedrijven spelen graag op een dag als vandaag in met grappige of treffende inhakers. En die Halloween 2022 inhakers, die vind je hier!

Halloween valt ieder jaar op 31 oktober. Het is een feestdag dat al een hele lange tijd bestaat en z’n oorsprong vanuit Samhain. De sluiers tussen de werelden van de doden en de levenden zijn dun, als je de spirituele betekenis van Halloween bekijkt. In Amerika wordt Halloween al jarenlang uitbundig versierd. Mensen verkleden zich, versieren de tuinen en gaan all the way. Ook in Nederland wordt dit steeds populairder. En merken en bedrijven maken daar goed gebruik van met de leukste inhakers. Wij struinen social media voor jou af en sommen de tofste Halloween 2022 inhakers voor je op! Heb je een tip, deel ‘m dan in de comments ;-). Oja; welk type heks ben jij op basis van je sterrenbeeld?

Spookachtige pompoen spaghetti van Hema

Niet per se een grappige inhaker; wel een lekkere! Hema komt met een recept voor een spookachtige pompoen spaghetti met oogbollen.

Gembrrrrr

Met product én tekst on point haakt Albert Heijn leuk in op Halloween. Deze ‘handen’ van gember zijn griezelig grappig. Ook de reacties zijn om te gieren trouwens.

Trap er niet in

En toch ga je kijken, hé? Nieuwsgierigheid wint. Wat is Zwitserland toch mooi. En wat heeft Zwitserland Toerisme een klassieker mooi nieuw leven ingeblazen.

Daten tijdens Halloween? 5 tips!

Niet dat maandag nou de ideale dag is voor een date (I mean, maandag is vermoeide zombiemodus, toch?), maar áls je dan een date hebt dan deelt Tinder vijf tips voor een spannende date. Tip vijf is wel héél spicy voor een date

Over spicy inhakers gesproken…

Zou jij bang zijn om dit spook te zien? 👀

Daarnaast deelt EasyToys ook nog een seks horrorscoop op Instagram. Wat voor spannends staat jou deze Halloween 2022 te wachten? 😉 Bekijk de post hier!

Telefoonlijn naar de hel

Ik wist ’t wel: ik was nóóit in zo’n telefoonhokje gaan staan. Zo gaat ’t in horrorfilms nou ook altijd; ze willen tóch die telefoon die overgaat oppakken. Maar goed, genoeg die wél zo’n telefoonhokje inlopen en dat levert leuke (griezelige) beelden op.

Tips voor je slimme verlichting

Een leuke how to: griezelfeestje met Philips Hue. 🎃

De waarheid

Kijk, Rumag know’s what’s up. Die snappen gewoon: de maandag is ál-tijd horror. #zombiemodus

De engste Halloween 2022 vermomming

Vooral in tijden van schaarste, #omg.

Aan het werk?

Griezelige achtergronden en -toch wel- schattige Microsoft Teams-emoji’s: je vindt ze vandaag in Teams.

Pech onderweg

Hé, wilde je net naar je coven vliegen, valt je elektrische bezem uit. Gelukkig is daar de ANWB.

We zullen dit artikel de gehele dag blijven updaten!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.