WiFi

Grappige namen voor je wifi-netwerk

Laatst was ik in de gelegenheid om een nieuwe naam te verzinnen voor mijn wifi. Nu kun je het natuurlijk ook UPC2384293482934239 of KPN Fon laten, maar het is veel toffer om er zelf een herkenbare naam aan te geven. Zeker als hij ook nog grappig is. Wat zijn nou grappige namen die je kunt gebruiken voor je wifi-netwerk?

Eerlijk is eerlijk, ik had niet heel veel inspiratie, dus ik ben gegaan voor Wifey. Enerzijds omdat het klinkt als hoe je Wifi uitspreekt in het Engels, anderzijds is het een RnB-liedje dat ik heel lekker vind klinken. Bovendien klinkt Wifey als je vrouw, je steun en toeverlaat, en dat is je Wifi natuurlijk ook, al heb je daar ook vooral last van als ze er niet is. Dan weet je immers pas wat je mist.

Wifi Soerjadi

Goed, genoeg over mijn vreemde Wifi-naam, want er zijn nog veel leukere. Een kleine zoektocht op het internet brengt ons bij de volgende namen:

Tering Snel Internet
Moeder klik hier voor internet
Wifiworstje
Michiel de Router
Internet van de buren
Martin Router King
Radioactieve straling
Internetbankier hier
Geblijftdermetupotenaf
Wifi Soerjadi
Afblijven
AIVD Busje

Dat waren de Nederlandse namen, maar er zijn eigenlijk nog veel betere Engelstalige Wifi-netwerk namen:

Wi believe I can Fi
Silence of the lans
No more mr Wifi
Wham bam thank you LAN
I’m under your bed
We can hear you having sex!
Get your own damn internet
The Promised LAN
TellmyWifiLoveHer
It hurts when IP
Pretty fly for a Wifi
You shall not pass!
Look mum no cables
Wu-Tang Lan
Drop it like it’s hotspot

Een beetje creatief denken en je hebt zo een hilarische naam te pakken, die nog door je hele buurt wordt gezien. Veel plezier!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.