nest is concurrent van smappee

Goede voornemens: bespaar energie met Smappee

Kerst – voor veel mensen het toppunt van gezelligheid. Maar tegelijkertijd ook het dieptepunt qua stroomverbruik. Het donker en de kou verdrijvend door het lekker warm op te stoken en de lampjes aan te zetten. Elektrische apparaten draaien overuren. We kijken (veel) tv, zitten meer achter de computer, en kijk eens naar al die apparaten die we gebruiken om dat lekkere eten klaar te maken. Wil je al dat energieverbruik liever reduceren? Overweeg dan eens om Smappee te gebruiken.

Smappee is een combinatie van een energiemonitor en een gebruiksvriendelijke app. Hij meet het stroomverbruik van de elektrische apparaten bij jou thuis. Zo zie je snel waar de grootste energievreters zitten. Want de jaarlijkse eindafrekening is veel te globaal. Smappee werkt als een persoonlijke coach om je stroomverbruik en je energiekosten in de hand te houden. Op een speelse en comfortabele manier.

Okay… je houdt je energiekosten beter in de hand, maar hiervoor moet je wel een investering doen. Je koop Smappee voor een prijs van 199 euro. Dat verdien je inderdaad niet terug met één Kerstdinertje. Maar voor de jaarafrekening ben je zeker ruim op tijd!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.