Powerbank HUB

Getest: multifunctionele PowerBank HUB van Allocacoc

Wellicht dat je al van het merk gehoord had, maar zelf kende ik ‘Allocacoc’ nog niet. Na onderzoek op het internet kwamen we achter wat interessante weetjes over dit merk. Allocacoc komt bijvoorbeeld gewoon uit Nederland! Minder exotisch dan de naam doet vermoeden, dus. Allocacoc is opgericht door twee studenten van de Technische Universiteit Delft van de studie Industrieel Ingenieur Design. We testten voor jullie de Allocacoc PowerBank HUB.

Design en functionaliteit

De PowerBank HUB is een zeer handig ontworpen Hub die ook als powerbank werkt. Het heeft 4 USB poorten en eentje voor micro USB. Hierdoor kunnen er 4 apparaten tegelijkertijd worden opgeladen. De USB-laders bieden de mogelijkheid om tegelijkertijd mobiele telefoons, tablets, camera’s, en andere elektrisch apparatuur op te laden. Dit kan door de Powerbank HUB direct in de stopcontact te stoppen, maar hij biedt ook de mogelijkheid om draadloos op te laden. Zo heb je altijd een oplader bij de hand. De PowerBank HUB is wit met twee rode, rubberen hoeken waar de snoeren in vastgezet kunnen worden. Erg fijn, want zo heb je geen gedoe meer met snoeren die in de knoop komen te zitten!

MobileMobile

Extra functies

De PowerBank HUB heeft meerdere functies. Een super handige- en vooral unieke eigenschap is de aan- en uitknop met batterij-indicator (waar je duidelijk kan zien hoeveel stroom de PowerBank HUB nog bevat). Op deze manier kom je niet meer voor verrassingen te staan. Ook voor travellers onder ons is de de PowerBank HUB erg handig. Hij kan namelijk wereldwijd gebruikt worden, als de Rewireable Travel Plugs of lokale IEC kabels erbij gebruikt. Zo kun je jouw camera en mobiele telefoon ook in het buitenland opladen.

Conclusie

Ik heb meerdere powerbanks gebruikt in mijn leven, maar de PowerBank HUB is wel een bijzondere. Dat komt vooral door het design en de multifunctionaliteit van de PowerBank HUB. Een super handige functie is de batterij-indicator. Zo weet ik altijd wanneer de PowerBank weer opgeladen moet worden. De prijs is redelijk. Voor gemiddeld 35 euro heb je al een multifunctionele PowerBank HUB. Een minpunt van de indicator is dat het wel een aantal uren duurt voordat hij is opgeladen. Ook is hij wel iets groter dan de meeste PowerBanks, maar dat komt natuurlijk ook door de verschillende functies van het product. Kortom, de PowerBank HUB is zeker een handig product en een aanrader te noemen.

Design
6
Batterij
8
Gebruiksgemak
9
Extra functies
9
Prijs
7
7.8

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten