Getest: is Oxboard rijden moeilijk?

We hadden ‘m al een paar keer in ‘het wild’ gespot. Jaloers kijkend vanuit de verte, omdat hij zelf nog niet in ‘ons bezit’ was. Maar de titel van het verhaal verraadt het natuurlijk al: ook wij hebben het Oxboard onder onze voeten gehad. Of dat Oxboard rijden moeilijk is, dat zie je in onderstaande video.

Dus… met een half uur oefenen kom je al heel ver! Tip van de redactie: probeer de eerste keer even te oefenen met iemand erbij. Je zou maar een lelijke smakkerd maken! Bovendien is het prettig om je in het begin wat op te trekken aan de ander. Meteen gas geven en ervandoor gaan is misschien iets te hoog gegrepen.

Er zijn veel plus- maar ook minpunten aan dit voertuig verbonden.

  1. Je mag er niet mee rijden op de openbare weg. Alleen voor thuis dus.
  2. Het prijskaartje ligt wat hoog voor zo’n speelding (namelijk 800 euro)
  3. Zo’n Oxboard is ultra vernieuwend. Echt weer eens een gadget om blij van te worden.
  4. Daarmee scoort hij ook meteen erg hoog op de fun-factor ladder.
  5. Op één oplaadbeurt gaat hij best lang mee.
  6. Opladen duurt helaas wel weer 3 uur.
  7. Hij ziet er redelijk compact uit, maar weegt helaas behoorlijk wat

Al met al koop je dit speleding als je echt iets vernieuwends zoekt. Ga niet mierenneuken over het nut van de Oxboard, want dat moet je er (op dit moment) niet achter zoeken. Het prijskaartje is wat hoog, dus waarschijnlijk is dit niet voor iedereen. Maar als je lief kijkt, mag je die van ons wel een keertje lenen 😉

Vernieuwend
10
Fun-factor
9
Design
6.5
Batterijduur
7.5
Prijs
4
8.5

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.