First of all: ik ga er natuurlijk blindelings van uit dat mijn vriendje mijn allergrootste fan is -ahum. Dit is een goede test of mijn idee wel helemaal klopt. Deze foto op hout krijgt Rene namelijk cadeau! Zou hij er achter komen voor het kerstfeest begint..? 🙂

Bestellen is easy
Je gaat naar www.fotoophoutstunter.nl en kiest daar het product dat je graag wilt bestellen. Per keuze is een nette productpagina opgemaakt met extra informatie.

fotoophoutstunter

Heb je je keuze gemaakt? Kies dan voor ‘Nu bestellen’. Je rolt het easy peasy bestelproces in. In een overzichtelijk stappenplan ga je van het uploaden van jouw foto, naar factuurgegevens met het eventueel invullen van een kortingscode.

fotoophoustunter media

Geef aan waar je de foto vandaan wilt halen (foto’s op Facebook hoef je dus niet eerst op te slaan op je bureaublad)

 

fotoophoutstunter formaat

Vervolgens geef je het juiste formaat aan. Extra’s (zoals een ophangsysteem maken of rode ogen verwijderen, kun je een stap later nog uitvoeren)

 

bestelproces fotoophoutstunter

Nog even factuurgegevens en dergelijke invullen. Daarna: versturen maar!

En nu maar wachten…
Alle gegevens netjes ingevuld? Dan is het wachten daar. Wanneer zou het pakketje komen? Ik sta als groot ongeduld te boek, dus blij was ik met de regelmatige statusupdates van mijn bestelling. Zo kreeg ik te horen dat de bestelling binnen was gekomen. Later nog een update dat mijn bestelling gemaakt werd en tot slot dat hij binnen 1-2 werkdagen geleverd zou worden. Echt super netjes. Dikke pluim wat mij betreft.

Het resultaat:

fotoophoutstunter_6

Ta-ta-da-daah! Het eindresultaat! Gezien de kwaliteit van de oorspronkelijke foto een prima levering. De naad loopt een beetje gek, maar dit had ik zelf in de hand. Slechte keuze van mijn kant. Het bevestigingssysteem is niet helemaal wat ik ervan verwachtte; het had iets netter afgewerkt kunnen worden met echte ophangmogelijkheden (in plaats van wat extra moertjes). Goed… dat is dan ook mijn enigeminpunt van het geheel. Voor een foto op hout beveel ik FotoOpHoutStunter.nl absoluut aan!

Getest: Foto op hout, online bestellen
Pluspunten:
  • Duidelijk bestelproces
  • Regelmatige updates over levering
Minder om:
  • Bevestigingssysteem
9.2Totale score

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.