camarilla

Geld verdienen aan je oude devices: 3 redenen waarom je online je oude device moet verkopen

Iedereen heeft thuis wel een oude telefoon, smartwatch of game console waar je eigenlijk niet zo veel meer mee doet. Wellicht heb je deze bewaard voor een rainy day of wellicht ben je er op Marktplaats niet uitgekomen met de “ik-bied-de-helft” onderhandelingen.  Wat de reden ook is dat je nog een oud device hebt rondslingeren, Verkopen.nl biedt nu een snelle en veilige optie om van je oude devices af te komen; aanmelden, versturen en cashen maar!

1. Geen onderhandelingen, geen gedoe!

We lachen allemaal om de memes en de vele anekdotes die er zijn van mensen op online marktplaatsen die een discussie aan gaan met de verkoper over de prijs. Allemaal leuk en aardig, totdat je zelf moet dealen met een “marktplaats gekkie”. De eindeloze discussies die niks opleveren, het plannen van ontmoetingen met vreemden op publieke locaties en de kans dat je aan het einde van de rit alsnog opgelicht wordt zijn genoeg redenen waarom veel van ons liever onze apparaten niet online verkopen. 

Het voordeel van Verkopen.nl is dat het proces snel, simpel en eenvoudig is. In een paar klikken heb je al een prijsindicatie en kun je jouw device voor dit bedrag aanmelden. Wanneer Verkopen.nl je device heeft ontvangen en gecontroleerd storten ze vervolgens binnen 48 uur het geld over op je rekening.

2. Beter voor het milieu

Een ander voordeel van het kiezen voor een gerenommeerde site zoals Verkopen.nl is dat je zeker weet dat je apparaat op een groene manier wordt gerecycled. Zo is de missie van Verkopen.nl om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk oude apparaten worden hergebruikt. Ook als je device beschadigd is kopen ze daarom deze nog voor een kleine vergoeding, ze gebruiken namelijk de nog werkende onderdelen om andere apparaten weer mee te repareren. Wil jij dus je steentje bijdragen aan het milieu én er geld mee verdienen? Verkoop dan je oude iPhone, gameconsole of smartwatch op Verkopen.nl.

3. Gemakkelijk geld verdienen

Tenslotte is het natuurlijk gewoon hartstikke zonde als je oude apparaten hebt rondslingeren die je niet meer gebruikt. Zeker omdat deze eigenlijk elke dag ietsje minder geld waard worden. Door het makkelijke en eenvoudige proces van Verkopen.nl kost het je minder dan 10 minuten om je device aan te melden. En heb je meerdere apparaten liggen waar je niks meer mee doet? Dan kun je ze tegelijkertijd aanmelden en in één pakketje opsturen. Dat scheelt jou weer een extra tripje naar het dichtstbijzijnde PostNL punt: makkelijk toch?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Verkopen.nl.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.