Michael Kors smartwatch

Fashion x Tech = Michael Kors smartwatch

Michael Kors kennen we van zijn hoogwaardige tassenlijn bijvoorbeeld. Maar de fashion-gigant kijkt verder dan dat en stapt nu ook in de wereld van smartwatches. Natuurlijk wordt ook de Michael Kors smartwatch lijn in luxe afwerkingen uitgebracht (zie bovenstaande afbeelding).

De smartwatch is geschikt in gebruik met een Android- of iOS telefoon. Zorg er wel even voor dat je daar de Android Wear applicatie op zet, zodat je favoriete push-berichten ook op je klokje ontvangt. Bellers, smsjes, appjes, maar ook een dienst als Uber kun je op het display bekijken. Of gebruik het met Google Fit, zodat je jouw calorieverbruik op een dag kunt behouden.

MobileMobile

Qua design is er uiteraard ook goed met je meegedacht: pas het display van de Michael Kors smartwatch aan naar jouw smaak. Of vervang het polsbandje voor een leren variant of juist een geschakeld exemplaar. Wat jij maar wilt!

De Michael Kors Access smartwatch is te koop vanaf 349 euro bij de Bijenkorf bijvoorbeeld.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.