Elke dag een nieuw plaatje aan de muur met dit geautomatiseerde tekenbord

Het opfleuren van je huis kan soms lastig zijn. Moet je een schilderijtje ophangen, of toch een leuk fotolijstje? Heb je eenmaal gekozen voor iets, dan kan dat ook weer gauw gaan vervelen. Met Joto, een geautomatiseerd tekenbord, kan er elke dag weer een ander plaatje in je huis hangen.

Wat is het?

Joto is dus een display met een geautomatiseerde stift. Het is verbonden met een van je smart devices: Joto zet boodschappen van bijvoorbeeld je telefoon om in een mooie tekening op je scherm. Dit scherm hangt als een soort van fotolijstje of schilderijtje aan je muur. Wanneer de opdracht binnenkomt, zal de stift uit zichzelf de boodschap gaan uittekenen op de display. Deze heeft trouwens ook gewoon een wisser, zodat de boodschap ook weer uitgevlakt kan worden en ruimte kan maken voor een nieuwe.

Wat kan ik ermee?

Er zijn meerdere dingen die je op het scherm kan laten tekenen. Denk bijvoorbeeld aan kunst, maar ook aan een simpele to do-list voor in huis, of een handige fact sheet op werk. Je hoeft de opdracht maar te versturen vanaf je telefoon. Overigens kan niet alleen jij dat, maar ook je vrienden! Op deze manier kunnen zij een leuke boodschap op je display toveren, of je stuurt een tekening gemaakt door je kind door naar opa en oma. Het Kickstarter project behaalde meer dan 3x het doel en vind je hier.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.