website leren bouwen

Eigen website leren bouwen dankzij TechGirl Noraly!

Je bent continue op zoek naar handige tech tips om je leven nóg leuker te maken. Daar hoort misschien ook wel jouw eigen website bij. Maarre… heb je geen idee hoe je er een maakt? Dan heeft TechGirl Noraly goed nieuws: je kunt een website leren bouwen via haar Virtual Viking Programma. En tijdelijk geeft ze daar zelfs 50% korting op, omdat haar onderneming 10 jaar bestaat!

Wat je leert

Na 10 lessen weet je niet alleen hoe je een WordPress website kunt bouwen, maar ook hoe je een online identiteit kunt maken die helemaal past bij jou (en eventueel, jouw bedrijf). Hoe begin je en wat heb je nodig om de perfecte boodschap neer te zetten? Niet alleen in tekst en beeld, maar juist ook de technische aspecten. Je mag helemaal los en je website zelf designen óf je kan één van de start designs gebruiken die je helemaal naar wens kunt customizen.

Les 1 – Wat zijn de kernwaarden van mijn bedrijf en hoe kan ik deze vertalen naar en weergave op het web?

Les 2 – Wat is een server, hosting en domeinnaam en waar moet ik aan denken als ik dat regel?

Les 3 – Wat is WordPress en hoe kan ik het installeren en instellen?

Les 4 – Hoe gebruik ik de basics van WordPress en wat voor huisstijl ga ik hanteren?

Les 5 – Hoe maak ik een aantrekkelijke homepage, over mij en contact pagina?

Les 6 – Hoe maak ik van mijn website een webshop en hoe kan ik betaalmogelijkheden integreren?

Les 7 – Welke plugins kan ik het beste allemaal gebruiken op mijn website?

Les 8 – Hoe zet ik social media in voor mijn bedrijf?

Les 9 – Hoe word ik vindbaar online? Waar moet ik aan denken om mijn website in perfecte staat te houden?

Les 10 – Wat moet ik doen om mijn website up to date te houden en bezoekers te binden?

Hoe Virtual Viking werkt

In 10 weken tijd kun je via Virtual Viking een website leren bouwen. “Géén uren onderzoek doen naar hoé het moet, maar meteen hands-on je website maken”, zo zegt Noraly daar zelf over. Je betaalt nu in plaats van €450,- exclusief BTW, maar € 225,- exclusief BTW en wordt toegevoegd aan een lesgroep.

De volgende Virtual Viking begint op maandag 5 augustus. De introductie les en les 1 zijn nu al gratis te bekijken: https://virtualviking.nl/lessen/introductie/ en https://virtualviking.nl/lessen/les-1/ . Iedere maandag komt er een nieuwe les online waar je een week de tijd hebt om deze af te ronden. Deelnemer groepen bestaan uit maximaal 14 deelnemers, dit zijn vaak starters, dus je krijgt er meteen een leuk netwerkje bij. Je behoud na de cursus lifetime access tot alle documenten en video’s, zodat je deze altijd nog eens kunt bekijken!

Het programma heeft een harde sluitdatum, zodat je in een vaste groep gelijktijdig het programma doorloopt en ook elkaar verder kunt helpen met de opdrachten en vragen.

Hoe krijg ik 50% korting?

Omdat Noraly al 10 jaar in het vak zit, geeft ze daarom feestelijk veel korting – 50%! De korting is van toepassing op haar nieuwste Virtual Viking sessie van 5 augustus 2019. Via deze link kun je je aanmelden voor de online sessies voor de helft van het geld. https://virtualviking.nl/product/virtual-viking/ . Inschrijven moet voor 5 augustus, dus wees er snel bij. Op het moment van schrijven zijn er nog wat plekken!

Over TechGirl Noraly

Virtual Viking is een initiatief van Noraly van der Hulst, ook wel bekend als eigenaresse van het webbureau Frontrend en als redactrice bij TechGirl.com.

Noraly is een front-end developer. Ze programmeert en ontwikkelt websites voor anderen. “Na een hoop klanten te hebben geholpen met slecht geprogrammeerde premium templates besloot ik er zelf een te ontwikkelen binnen mijn bedrijf Frontrend.” Haar liefde voor het vak probeert ze nu door te geven via Virtual Viking. Zo kan iedereen er zelf mee aan de slag!

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
sneller wifi
Bij IBM werken – volg mij een dag!

Cookies op TechGirl.nl

Wij maken gebruik van cookies op TechGirl.nl. Je kunt ze direct toestaan door op 'Accepteren' te klikken. Liever handmatig aangeven wat je wel en niet wilt toestaan? Kies dan voor 'Verander cookie settings'.

Privacy beleid | Sluiten