YouTube logo

Eerste hulp bij liefdesverdriet

De prins op het witte paard – je dacht hem eindelijk te zijn tegen gekomen. Je voelt vlinders in je buik, kan alleen nog maar aan hem denken en checkt je smartphone veel vaker dan normaal. Maarrr… na een tijdje val je van die roze wolk. Pats, poef! Vreemdgaan, een slaande ruzie of gewoon een realistisch inzicht – het maakt eigenlijk niet uit hoe het komt. Een break-up doet sowieso pijn. Tja, en wat doe je om dat te verlichten? Je gaat op zoek naar eerste hulp bij liefdesverdriet!

Laat ik je daarom voorstellen aan Ludduvuddu. Luduh-watteh? Ludduvuddu! Geen idee waarom ze voor die naam hebben gekozen, maar goed daar gaat het hier ook niet om. Ludduvuddu is een dienst dat zich richt op het maken van jouw gebroken hart. Ik quote: “Dit doen wij door elke dag leuke en actuele tips, trucs en tools te sturen die je door alle fases van je liefdesverdriet heen gaan slepen. Van heel hard huilen tot opgelucht zuchten.” Nou… dat klinkt bemoedigend toch?

Je vindt de dienst op www.ludduvuddu.com/nl. Mijn speciale tip gaat uit naar de sectie “Stories worse than yours” – toch lekker om je eigen leed te releveren als je andermans sores leest.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.