tablet tekenen

Een nieuwe iPad? Het kan goedkoper met refurbished

GesponsordRefurbished.nl

Overweeg je een nieuwe iPad aan te schaffen voor zakelijk en/of privégebruik? Lekker makkelijk om overal mee naartoe te nemen en toch ook een stuk groter dan het scherm van je telefoon! Ideaal om filmpjes op te kijken, het nieuws bij te houden, foto’s te laten zien en meer. Alleen, tja… welke kies je? En minstens zo belangrijk: hoeveel geld ga je eraan uitgeven?

Betaalbaarder dan een nieuwe iPad – refurbished

Apple producten zijn natuurlijk behoorlijk prijzig. Je betaalt niet alleen voor de kwaliteit van het product, maar ook een beetje voor het merk. Maar toch: het is altijd fijn om wat geld te besparen, toch? Je kunt eens op Marktplaats kijken voor een mooi aanbod, maar een refurbished exemplaar kan je (bijna) net zoveel euro’s besparen. Hoe dat zit? Wij leggen het uit.

Gereviseerd, schoongemaakt, gecheckt, gerepareerd

Een product van Refurbished.nl is bijvoorbeeld door de originele eigenaar geretourneerd. Dat kan om verschillende redenen zijn, bijvoorbeeld doordat het product tijdens het verzenden is beschadigd of omdat het tijdens de garantieperiode kapot is gegaan. Refurbished.nl laat dit soort telefoons, laptops en tablets helemaal controleren. Van binnen en van buiten worden ze schoongemaakt, gerepareerd en als het nodig is, worden sommige onderdelen zelfs vervangen door nieuwe. De elektronica gaat dus weer langer mee. Dat maakt het ook nog eens erg duurzaam. Bij Refurbished.nl hebben we een uitgebreide marktkennis en werken we alleen samen met de beste partijen om een goed product te kunnen garanderen.

Anders dan kopen op Marktplaats   

Het kopen van een Refurbished product is heel anders dan het kopen van een standaard tweedehands product. Tweedehands producten zijn namelijk niet gecontroleerd en daardoor heb je ook geen garantie. Bij Refurbished.nl is dat heel anders. Jij geniet bij ons van verschillende voordelen en rechten die jou als klant beschermen. Denk aan:

  • Twee jaar garantie
  • 30 dagen niet goed geld terug
  • Gratis helpdesk
  • Gratis retourneren
  • Vandaag besteld, morgen in huis

Dat betekent een goede telefoon en een bijdrage aan een duurzame samenleving. Geen slechte deal, toch?

Refurbished Apple iPads

Refurbished producten heb je in verschillende grades van kwaliteit. Zo zijn er producten van 5 sterren, 4 sterren en 3 sterren. Deze scores gaan altijd over de buitenkant van je apparaat. Het heeft dus betrekking op het uiterlijk. Denk aan krasjes, vlekken of barsten. Van binnen is hij namelijk altijd 100% in orde. Een refurbished Apple ipad is dus altijd een veilige keuze met een aantrekkelijke prijs.

5 sterren: niks aan te zien. Je apparaat lijkt als nieuw.

4 sterren: zeer lichte gebruikerssporen. Denk aan zeer kleine krasjes op de achterkant of een beschadigd hoekje.
3 sterren: duidelijke gebruikerssporen.

Ook een refurbished iPad kopen?

Zijn refurbished producten ook iets voor jou? Neem eens een kijkje op de website van Refurbished.nl. Naast iPads hebben ze ook iPhones, MacBooks, Apple Watches en Samsung telefoons. Ook voor jou is er dus een refurbished product te vinden.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Refurbished.nl

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.