Een interactieve squashbaan om te sporten!

Een interactieve squashbaan: had jij er al eens van gehoord? Ik namelijk nog niet, totdat ik de nieuwsbrief van Cristel ontving. De ideale combinatie van tech en sport. Tijd om die tip aan jou door te geven, lees maar mee…

Persoonlijk

Sporten: ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Eenmaal bezig en vooral in teamverband ben ik echt super fanatiek. Als in: alles voor de winst en totaal niet gezellig. Maar na een paar keer verveelt het en stop ik er weer mee. Misschien dat deze tech manier van sporten mijn TechGirl hart wel warm kan houden.

MobileMobile

In Alphen aan de Rijn staat de enige interactieve squashbaan van Nederland. Je statistieken en voortgang worden in de bijbehorende app bijgehouden. Leuk ook: met die gegevens wordt ook je positie op de wereld ranglijst bepaald. In totaal zijn er drie interactieve squashbaans ter wereld waar je punten kunt verzamelen. Lekker internationaal!

Cristel

Op haar blog Love2Workout enthousiasmeert Cristel jou om meer plezier te beleven aan sport. Ze interviewt anderen, maar probeert ook zelf geregeld nieuwe sporten om te laten zien wat die sport inhoudt. Een fijne creatieve invulling van een sportblog. Love it.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.