sekstoys

Een hete Kerst dankzij deze gadgets van Pabo

Het is warm, het is knus en je maakt eindelijk wat tijd voor elkaar. Het is niet heel verbazingwekkend dat mensen elkaar privé vaak wat zwoelere cadeautjes geven tijden de feestdagen. Met sommige sekstoys wordt het ook wel een heel hete Kerstmis.

Kerst is het moment om uit te pakken, of om je uit te laten pakken. Bij Pabo hebben ze allerlei sexy kanten rode lingerie te koop, maar ook rode lak of latex-kleding voor in de slaapkamer, of onder de kerstboom. Hiermee kun je in ieder geval aan je partner of visite laten weten dat kerstavond niet eindigt na een flink kerstdiner.

De top drie meest fantastische seksspeeltjes om te krijgen voor Kerstmis, of om aan je vrouw of vriendin te geven, die is wat ons betreft als volgt:

1. Satisfyer

De seksspeeltjes van Satisfyer zijn al een paar jaar enorm populair in menig slaapkamer, omdat ze met recht revolutionair kunnen worden genoemd. In tegenstelling tot vibrators die gewoon trillen en that’s it, kan Satisfyer dankzij luchtdruk op een heel andere manier bevredigen. Sommige vrouwen hebben er in een halve minuut al een orgasme door. Satisfyer komt bovendien in allerlei soorten en maten, waarvan bijvoorbeeld de Curvy een zeer goede keuze is.

2. Lovense Max 2

Mocht je geen vrouw zijn of een cadeautje zoeken voor je vriend of man, dan is Lovense Max 2 ook een technisch hoogstandje. Deze masturbator bevat een sleeve die kan samentrekken, zodat het nog meer voelt zoals in het echt. Hij is bovendien te gebruiken met de Lovense-app waardoor je er zelf vibratiepatronen voor kunt instellen, zodat je precies naar je hoogtepunt wordt gebracht als je zelf fijn vindt. Ook leuk: het is op afstand te bedienen, dus perfect voor relaties die al dan niet door het coronavirus op afstand plaatsvinden.

3. Lovense Lush 3

Het heet een vibratie-eitje, maar stiekem  is hij wel wat groter en net even anders van vorm dan de meeste eitjes die voor dit doel zijn gemaakt. Het idee achter Lovense Lush 3 is net zoals de hierboven beschreven Max 2, waar het gaat om het gebruik van de app. Verder hebben de twee toys weinig gemeen, want Lovense Lush is echt voor vrouwen en bedoeld om in te brengen. Vervolgens kun je hem geheel naar wens laten trillen om je een fijn gevoel te bezorgen. En die heerlijke, hete Kerst natuurlijk.

MobileMobile

Het leuke aan deze sekstoys is dat ze niet alleen leuk zijn om te gebruiken tijdens kerst, ze zijn ook leuk om cadeau te geven of te krijgen onder de boom. Het scheelt ze niet alleen geld, maar je hoeft die sekstoys na de kerst niet weg te gooien. Ze kunnen je na die hete kerst keer op keer weer een heet moment bezorgen. Een heeele, hele fijne Kerst gewenst.

Dit artikel is samen met Pabo tot stand gekomen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.