Een gebogen televisiescherm? Ja!

Na het introduceren van de Curved UHD TV in juni, komt Samsung nu met een andere televisie met een gebogen scherm: de Bendable 105 inch UHD TV. Bij deze tv kun je kiezen of je liever kijkt naar een plat of een curved scherm, schakelen hiertussen is niet heel moeilijk!

Wat is nou de magie van zo’n gebogen scherm? Is het niet juist erg onhandig? Als we Samsung moeten geloven, is dit alles behalve waar. De gebogen display zorgt juist voor een ultieme kijkervaring die doet denken aan die van een bioscoopbezoek. Ook deelt Samsung de gedachte met ons dat een gebogen scherm over een tijdje heel normaal zal zijn, en in de meeste huiskamers wel te vinden zal zijn. Of het zo ver gaat komen, dat zal de tijd ons leren..

Ook is een gebogen audioproduct geïntroduceerd: de Samsung Curved Soundbar. Het geluidssysteem is speciaal ontwikkeld voor de Curved TV-lijn, omdat het een krachtig geluid heeft, dat wederom de bioscoopervaring naar boven brengt. Wij zijn benieuwd!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.