Persoon maakt een foto van het kerstdiner

Een fantastisch kerstdiner in een handomdraai met deze apps!

Het kerstdiner wordt er waarschijnlijk anders dan andere jaren. Helaas hebben we ook tijdens de kerstdagen nog steeds te maken met coronamaatregelen. Maar wat de maatregelen ook zullen zijn, er moet ook dit jaar weer een heerlijk kerstdiner op tafel komen! Dat brengt altijd weer de nodige kerststress met zich mee… Wordt het de traditionele kalkoen, gaan we voor de gourmetschotel of zet jij een 3- of misschien wel 4-gangendiner op tafel? Tijd om een aantal handige apps voor een fantastisch kerstdiner voor jou op een rijtje te zetten.

Albert Heijn en Jumbo

Niks makkelijker dan een recept met producten uit jouw favoriete supermarkt. Zowel Albert Heijn als Jumbo hebben een app met daarin verschillende recepten voor een heerlijk kerstdiner. De recepten variëren van makkelijk tot moeilijk, geven de bereidingstijd aan en zelfs het aantal calorieën per recept.

De omschrijving van de bereiding is duidelijk stap voor stap uitgelegd. En ook nog eens superhandig: alle ingrediënten zet je direct in je (online) boodschappenlijst! Even aanvullen met de rest van je boodschappen en je boodschappenlijst is ook compleet.

MobileMobile

Kitchen Stories

Met de app van Kitchen Stories heb je echt alle tools in huis voor een geweldig kerstdiner. Deze app heeft dan ook zo ongeveer alles wat je je kunt bedenken. Naast de vele recepten voor een kerstdiner bevat elk recept ook enorm veel informatie! Van bak- en rusttijden, benodigd keukengerei tot een stappenplan inclusief foto’s. En met de geïntegreerde timer kan jij alle stappen perfect uitvoeren! Oh ja, elk recept heeft ook enorm veel reviews. Hierin staan vaak weer handige (praktische) tips van mensen die het recept al een keer gemaakt hebben. Met deze app kan het niet anders dan dat jouw kerstdiner een succes wordt.

Tasty

Je ziet ze vast wel eens voorbij komen op de sociale media, de filmpjes van Tasty met daarin de heerlijkste gerechten om je vingers bij af te likken! Al deze recepten vind je in de Tasty app door te zoeken met filters. Filter op Kerstmis en de ‘tasty’ recepten voor een kerstdiner komen tevoorschijn. Voor de vegetariërs onder ons is er zelfs een optie die ervoor zorgt dat je nooit vleesrecepten ziet. En naast de uitgebreide ingrediëntenlijst en duidelijke uitleg staan er ook nog eens filmpjes bij elke stap in het recept. Tot slot blokkeert deze app de slaapfunctie van je telefoon of tablet, dus geen vieze vingers meer op je scherm 😉 Kom maar door met dat kerstdiner!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.