Earshot magnetische oordopjes blijven altijd op hun plaats

Doe jij ook aan een (extreme) sport? En nee, dan bedoel ik niet de opstaan en de trap aflopen om tijdens een Netflix marathon naar de wc te kunnen gaan… Hoewel, dat is natuurlijk ook redelijk zwaar. Nee, gekkigheid. Bijna iedereen die sport en hierbij in ears draagt, kent de struggle: je oordopjes vallen uit door je actieve bewegingen. Earshot komt met een oplossing.

Magnetisme

Earshot Magnetic Shock Lock is een set oordopjes die mede blijft zitten doordat je de in ear over je oor haakt. Daarnaast zijn er ook magnetische delen ingebouwd, waardoor de oordopjes op hun plaats gehouden worden. Deze magneetjes zitten in de haak en in het oortje zelf. Hierdoor kan je zo actief bewegen als je wil, maar je in ears blijven goed zitten. De schokken van het sporten hebben geen effect op het comfort. Ook zijn de Earshot oordopjes draadloos. Dan zit er dus geen draad in je gezicht te zwiepen tijdens het hardlopen, wel zo prettig.

Extra’s

Tijdens het sporten is het natuurlijk wel zo handig als je elektronica tegen wat regen of zweet kan; de Earshot oordopjes zijn dan ook waterdicht. Een andere feature die erg handig is, is dat je je telefoon niet per se mee hoeft te slepen tijdens je avontuur. Er past namelijk 8 GB aan muziek op de in ears. Je favoriete nummers zet je op de oordopjes door deze op het bijbehorende Launch pad te leggen. Sync je telefoon met de oordopjes en transfer je muziek. Deze launch pad gebruik je ook om de oordopjes mee op te laden, hoewel deze qua batterij wel 15 uur meegaan. Dat wordt wel een hele lange work-out om de batterij in één keer op te kunnen maken…

Vind jij de Earshot Magnetic Shock Lock handig? Je vindt ‘m op deze Kickstarter-pagina. De campagne loopt nog niet fantastisch, dus er is een kans dat we deze handige uitvinding niet eens op de markt gaan terugzien…

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.