iPhone ringtones

#DrTechGirl | Winnaars van de JBL en Sennheiser hoofdtelefoon

Oeps, dat waren extra veel vragen die #DrTechGirl deze week binnen kreeg. Het zal vast iets te maken hebben met de actie die we deze week hadden: ‘Jouw vraag is een cadeau waard’. Tja, en wie mogen zich nu de winnaars van JBL en Sennheiser hoofdtelefoon noemen?

Winnaar Sennheiser hoofdtelefoon

Hallo TechGirl,

Ik krijg al een tijdje meldingen van mijn IPhone dat mijn iCloud opslag vol zit en dat ik al 10 weken geen back-up heb gemaakt. Zelfs als ik de opslag verwijder krijg ik binnen de kortste keren weer een melding over een volle iCloud. Nu is mijn vraag; hoe los ik dit op? Of is het kopen van extra opslag de enige optie? Ik ben erg benieuwd naar het antwoord!

Groetjes,
Anne Klein Gunnewiek

@Anne – heb je deze iPhone tip al geprobeerd? Als dit de oplossing niet biedt, dan ga ik uiteraard een nieuwe oplossing voor je zoeken!

Winnaar JBL hoofdtelefoon

Ik zou wel meer willen weten over die persoonlijke chip onder je huid waarmee je deuren kan open maken en betalen! Ik heb het weleens gehoord maar bestaat het ook echt?
Groepjes Cristel

@Cristel – volgende week komen we op deze vraag terug!

De prijswinnaars krijgen binnenkort bericht van #DrTechGirl. Heb je niet gewonnen, maar wil je toch graag antwoord op je tech-vraag? Vul dan het formulier in en het antwoord wordt voor jou gezocht!

#DrTechGirl is een terugkerende reeks waarin we op zoek gaan naar oplossingen voor jouw tech gerelateerde problemen. Heb je slecht WiFi bereik in huis? Wil je weten hoe je de beste foto’s kunt maken? Heb je een heel andere praktische tech vraag? Stel hem aan ons en wie weet helpen we je met de oplossing! *** Bij veel belangstelling maken we een selectie uit de inzendingen ***

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.