#DrTechGirl | Win een hoofdtelefoon van JBL of Sennheiser!

In #DrTech beantwoord ik deze week geen vraag, maar stel ik jou de gelegenheid om er één te stellen. Niet dat dat anders is dan normaal gesproken (je kunt altijd je tech-vraag stellen aan DrTechGirl) – maar deze week is het toch ietsje anders dan je gewend bent: jouw vraag is namelijk een cadeau waard. Je maakt kans om een hoofdtelefoon van JBL of Sennheiser te winnen!

Hoe werkt het?

 • je stelt je tech-vraag onderaan dit artikel of je stuurt ‘m in via het contactformulier
 • je vraag stel je uiterlijk op donderdag 8 december 2016
 • geef daarbij ook even aan of je de hoofdtelefoon van JBL of die van Sennheiser wilt winnen
 • DrTechGirl selecteert twee vragen uit alle inzendingen en zal daar de antwoorden op zoeken
 • op vrijdag 9 december 2016 maakt DrTechGirl bekend welke twee vragen ‘gewonnen’ hebben
 • de twee inzenders van de ‘winnende vragen’ krijgen een hoofdtelefoon toegestuurd

Een techvraag hoeft niet zo ingewikkeld te zijn…

Het kan bijvoorbeeld gaan over welke smartwatch het beste is. Of hoe je het wifi signaal in jouw huis beter kunt maken. Of ingewikkelder: of een CSI tafel ooit in jouw woonkamer zal komen te staan. Natuurlijk zijn die vragen inmiddels beantwoord, dus voor jou de taak om een andere vraag in te sturen.

Je kunt deze hoofdtelefoon van JBL winnen

De JBL hoofdtelefoon die ik mag weggeven, is een draadloos exemplaar. Met deze JBL E45 kun je tot wel 16 uur achter elkaar muziek blijven luisteren. Geen draad die in de weg zit en het model is zo gedesigned dat hij ook voor lange tijd lekker op je hoofd zit. Met de knoppen op de oorschelpen kun je het geluid bedienen bijvoorbeeld. En besluit je toch de draad aan te sluiten, dan kun je ook handsfree telefoontjes opnemen. De JBL E45 kost normaal gesproken €99,95 bij Bol.com.

of je wint dit exemplaar van Sennheiser!

De nieuwe Sennheiser HD 4.30 hoofdtelefoon heeft zachte, oor-omsluitende oorkussens voor optimaal comfort als je tijdens de drukke feestdagen even wilt ontspannen met je eigen muziek. Bovendien dempt ‘ie het omgevingsgeluid zodat je jouw favoriete films en series ongestoord kunt kijken. Met zijn wit-gouden design is deze eyecatcher het perfecte cadeau voor elke muziekliefhebber. De Sennheiser HD 4.30 is beschikbaar voor €99,-

Mag ik jou binnenkort blij maken met het antwoord op jouw vraag én een cadeau?!

Stel uiterlijk op donderdag 8 december 2016 jouw vraag!

MobileMobile

Liefs, DrTechGirl.

Op prijsvragen zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

#DrTechGirl is een terugkerende reeks waarin we op zoek gaan naar oplossingen voor jouw tech gerelateerde problemen. Heb je slecht WiFi bereik in huis? Wil je weten hoe je de beste foto’s kunt maken? Heb je een heel andere praktische tech vraag? Stel hem aan ons en wie weet helpen we je met de oplossing! *** Bij veel belangstelling maken we een selectie uit de inzendingen ***

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.