koppel in het donker

#DrTechGirl – Seksleven verbeteren? Deze apps helpen je.

Is je seksleven volledig ingekakt? Of wil je elkaar net wat beter leren kennen?There’s an app for that! Sterker nog… er zijn meerdere apps om je te helpen. Dus wil jij je seksleven verbeteren? Check dit lijstje even:

Kindu for couples

Kindu zorgt ervoor dat jullie beter ‘praten’ over seksuele voorkeuren. Zonder dat je dat face to face uitspreekt. Laat de app zijn werk doen. “Kindu’s goal is to make talking about intimacy fun and engaging, not taboo. This is a safe space for you & yours to learn & explore”, aldus de app zelf.

In de praktijk komt het erop neer dat je dagelijks kunt reageren op stellingen waarin seksuele uitspattingen beschreven staan. Lijkt het je fijn om ‘het’ eens in het openbaar te doen? Wil je verrast worden in een sexy pakje? Reageer erop met een Kruisje, Hartje of Maybe-teken. Nadat jullie dit allebei gedaan hebben, kun je precies zien wat jullie gedeelde voorkeuren zijn. Wist je dit allemaal al van je partner?

Let op: de dagelijkse vragenlijst is redelijk basic. Er zijn ook meer opties binnen de app, maar die zijn alleen beschikbaar als je betaalt. Per vragenset betaal je al snel 1,09 euro en meer. Of dat ’t helemaal waard is?

Meer informatie over de Kindu app

Spice Dice

Er bestaan meerdere varianten van Spice Dice apps. Waar het op neerkomt: de app bepaalt wat je op dat moment voor toespeling maakt/wat je standje gaat worden op dat moment. Voor als je zelf geen inspiratie hebt, of eens totaal verrassend uit de hoek wilt komen.

In de meeste gevallen ’tik’ je op het scherm of schud je je telefoon – op het beeldscherm staan twee dobbelstenen met allerlei opdrachten. Wanneer de dobbelstenen ‘stil komen te vallen’ verschijnt een combinatie die je dan dient uit te voeren.

De ene Spice Dice app is vrij basic, de ander kent nogal veel opties. Ook visueel gezien zit er veel verschil in de kwaliteit van de apps. Google ze zelf maar eens en probeer er wat uit. Voor ieder wat wils 😉

Kamasutra

De Kamasutra, wie kent ‘m niet? Het kan een interessant ‘naslagwerk’ zijn voor wie op zoek is naar nieuwe manieren om haar lief te verwennen. En nee, dat hoeft heus niet per se kinky te zijn. Er staan ook ‘lieve posities’ in voor de diehard romanticus.

Ook voor de Kamasutra app geldt dat er vele varianten in omloop zijn. Voor Android kun je deze Kamasutra apps eens bekijken. Voor iOS is 69 positions ook een leuk alternatief.

Liefs, DrTechGirl

#DrTechGirl is een terugkerende reeks waarin we op zoek gaan naar oplossingen voor jouw tech gerelateerde problemen. Heb je slecht wifi bereik in huis? Wil je weten hoe je de beste foto’s kunt maken? Heb je een heel andere praktische tech vraag? Stel hem aan ons en wie weet helpen we je met de oplossing! *** Bij veel belangstelling maken we een selectie uit de inzendingen ***

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw email (verplicht)

    Jouw vraag

    Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.