stylus pen in techgirl webshop

DrTechGirl – Jouw vraag is een cadeau waard #decemberactie

Mag je binnen vliegen met een drone? Hoe fix je een natte telefoon? Een copycat kopieert mijn website, wat moet ik doen? Wie DrTechGirl volgt, heeft deze topics misschien wel eens voorbij zien komen. Erg interessante vragen, en het leuke is: deze zijn door jullie zelf ingezonden! Kan het dan nog beter? Ja dus! Als je deze week jouw tech vraag naar ons toestuurt, maak je bovendien kans om een cadeau te winnen.

Wat kun je als cadeau winnen?

Als winnaar krijg je niet alleen antwoord op jouw vraag, je krijgt ook een cadeau van ons. Dit cadeau heeft een waarde van €29,99 en is su-per-han-dig. Het is namelijk een stylus pen! Even snel aantekeningen maken bij een screenshot, snel die Sudoko invullen of lekker tekenen met ProCreate: tot in detail werken op je touchscreen! Deze stylus pen is daarvoor dé oplossing. Je maakt een krabbeltje en slaat ’t met hetzelfde gemak op.

Wil je meer weten over dit product? Check de stylus in de TechGirl Shop.

Hoe werkt ’t?

Deze decemberactie hebben wij zelf in het leven geroepen om jou te belonen voor de moeite. Wat je moet doen om kans te maken op deze stylus pen:

  1. Vul onderstaand contactformulier in met een tech vraag. Dat kan een probleem zijn waar je zelf al langer tegenaan loopt, iets wat je al een tijdje wilt weten of iets om inspiratie uit te putten. Zolang het maar een vraag over tech is, zit je goed.
  2. That’s it! Nu geduldig afwachten. Op woensdag 21 december 2021 maken we de prijswinnaar bekend. De leukste ingezonden vraag belonen wij met dit mooie cadeau.

Bekijk ter inspiratie eerdere vragen die DrTechGirl beantwoordde.

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 21 december 2021. Op de 22e kiezen wij één winnaar. Op onze winacties zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw email (verplicht)

    Jouw vraag

    Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.