#DrTechGirl: de app Appic helpt je je zomer vol festivals door

Festivals zijn heerlijk: de zon schijnt (meestal), drankje in de hand, lekker in het gras (of tussen mensen die ook een leuke tijd willen hebben) en de beste muziek. Maar dan: stress! Je hoort de eerste tonen van Stromae’s hit en realiseert: programma vergeten te bestuderen. Dr. TechGirl geeft je daarom nu vast een tip: Appic.

Appic is een festival-app waarmee je onder andere kaartjes kunt winnen en mensen kunt ontmoeten, maar bovenal is het een handige app omdat je er allemaal basic informatie over praktisch alle festivals in kunt vinden. Zo kun je handig en snel een blokkenschema raadplegen of kijken waar het festival überhaupt ook alweer plaatsvindt. Erg handig, want zo hoef je geen toffe artiesten te missen. 

Appic

Ook hoef je niet weer een hele studie van het blokkenschema te maken. Elk festival toont dat normaliter in zijn eigen huisstijl, maar in Appic is dat allemaal in de stijl van Appic, waardoor je al gauw makkelijk door een blokkenschema heen gaat, op zoek naar welke optredens het beste op elkaar aansluiten. Appic helpt je tot slot ook met vinden van de festivals waar jouw favoriete artiesten te vinden zijn. 

Appic is een echte lifesaver voor je festivalzomer, die bovendien ook nog leuke nieuwe festivals kan aanraden die in je straatje passen. Het is bovendien gewoon heel erg handig om alle festivals waar je heengaat alvast in de app te zetten, zodat je snel kunt kijken wie er ook alweer tot de line-up behoren, maar bijvoorbeeld ook wie van je vrienden er zoal heengaan. De app is namelijk gelinkt via Facebook, waardoor je snel kunt zien wat je contacten doen. Misschien gaat er een bekende van je ook naar het festival en moet je oorspronkelijke crew thuisblijven vanwege corona. Dan heb jij toch snel iemand gevonden waar je mogelijk bij kan aanhaken.

MobileMobile

Dr. TechGirl houdt wel van een feestje en schrijft dan ook Appic voor.

Uiteraard tot er weer lockdowns zijn, maar we hopen natuurlijk dat dat niet nodig is.

Lees ook: https://www.techgirl.nl/meer-powerbank-voor-festivals-onze-top-5/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.