speelgoed van het jaar

Drone is kinderspel

Het zat er wel al een tijdje aan te komen: een drone is dit jaar Speelgoed van het Jaar 2015 geworden. Maar wat vinden we daar nu eigenlijk van?

Met een drone kun je al vliegend verschillende opnames maken. De Focus Drone van Spectron is een drone voor beginners met een camera van prima kwaliteit. Hij is stevig, kan tegen een stootje en is bovendien zo makkelijk te besturen dat je kind er zo mee overweg kan. Maar moet je dat wel willen?

Stel je voor: het is zomer en je besluit lekker in je eigen tuintje te gaan liggen in je bikini. Dat durf je wel aan, want je hebt er strategisch hier en daar een boompje geplaatst voor je privacy. Blijkt dat je 12-jarige buurjongetje voor zijn verjaardag/Sinterklaas/goed rapport een Speelgoed van het Jaar 2015 Drone heeft gekregen. Behendig zoals hij is vliegt zijn drone over je tuin en filmt ondertussen jouw zonsessie. Met dat kleine ding -inclusief 2GB SD-Kaart – kan hij toch zeker 30 minuten filmen en dit alles op zijn PC zetten via de meegeleverde USB-kabel.

MobileMobile

Nu hoor ik ouders al roepen: ‘Ja, ik ben zelf ook mama. Nou, mijn Willem doet dat niet hoor’! Die is zo braaf en lief, hij zal enkel de drone in de speeltuin of in een weiland laten vliegen. Maar helaas zijn we er niet altijd bij, en kinderen groeien nu eenmaal op door af en toe ook iets doms of geks te doen. Ondertussen mag jij naar de buurvrouw lopen wanneer Willem toch zeker 3 a 5 min. aan film op zijn SD-kaart heeft staan van een dame die zo in de nieuwe Hunkemöller catalogus had kunnen staan.

Dus een drone als Speelgoed van het Jaar… ik weet het nog zo net niet. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik zelf wel een drone op mijn wensenlijstje heb staan.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.