Slapende vrouw

#DrTechGirl: welke oordopjes hebben goede noise cancelling?

Of je ze nou nodig hebt voor wat rust in het openbaar vervoer of het goed kunnen volgen van online meetings terwijl je partner ook thuis een online meeting heeft: als je oordopjes koopt, dan is het de moeite waard om te kijken naar noise cancelling oordopjes. Dr. TechGirl schrijft een aantal goede exemplaren voor.

Sony WF-1000XM4

De grote koptelefoon-broer van Sony WF-1000XM4 (WH-1000XM4) heeft ons volledig weggeblazen en hoewel we hadden verwacht dat de kleinere in-ears een stuk minder krachtig zouden zijn, heeft Sony geweldig werk geleverd met deze in-ears. Ze klinken super, ze hebben een fantastische batterijduur en hun microfoons werken beter dan die van de XM4 over-ear hoofdtelefoons. Deze in-ears zijn lekker compact en bieden geweldige ruisonderdrukking zodat je geen last hebt van storende geluiden op de achtergrond.

Apple AirPods Pro

Vooral voor mensen die een iPhone gebruiken zijn Apple AirPods Pro een geweldige aanvulling op je telefoon. Ze zijn niet de best klinkende in-ears ooit, maar ze bieden wel ruimtelijke audio, wat een zeer interessant geluid is. Ze onderdrukken ruis prima en ze hebben het beroemde Apple-ontwerp, wat betekent dat ze eenvoudig en strak zijn. Bovendien hebben ze uitstekende microfoons voor het geval je iets tegen je collega wilt zeggen.

Bose QuietComfort-oordopjes

Dit zijn wellicht de beste in-ears met noise cancelling die je kunt vinden, maar voor deze Bose QuietComfort Earbuds betaal je wel een erg hoge prijs. Ze zijn de perfecte gadget om met het vliegtuig te reizen, omdat de ruisonderdrukkende capaciteiten geweldig zijn en ze heel goed in het oor passen. Het ontwerp is zeer luxe afgewerkt voor een goede look. Deze oordopjes wil je lang inhouden.

Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pro zijn de goedkoopste in-ear koptelefoons van deze vier. Ze zijn er in vier kleuren en hoewel je dat misschien niet verwacht, bieden ze prima ruisonderdrukking. Deze in-ears zijn erg licht en je voelt ze nauwelijks als je ze draagt. Ze zijn vrij klein en hebben een heel subtiel ontwerp, waardoor je er niet uitziet alsof er iets vreemds uit je oor steekt. Het geluid is goed, maar niet zo geweldig als de andere in-ears. Maar nogmaals: de prijs is dan ook een stuk lager.

MobileMobile

Uiteraard vragen niet alle situaties om een ​​in-ear hoofdtelefoon. Zeker met noise cancelling aan hoor je de deurbel, je telefoon of je familie of huisgenoot misschien niet. Hoewel het heerlijk is om wat tijd alleen door te brengen, volledig onbewust van je omgeving, helemaal ondergedompeld in je muziek of je werk, is het handig om je huisgenoot of partner even te laten weten dat je je ruisonderdrukking aan hebt staan. Dan kunnen zij bijvoorbeeld ook de deurbel in de gaten houden. Ga je toch liever voor een koptelefoon met noise cancelling? Lees dan hier enkele reviews van door ons geteste koptelefoons met noise cancelling.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.