Ik wil al sinds ik klein ben een hond, maar het mocht nooit van mijn ouders. Daarom is het wel een soort droom om later een eigen hond te hebben. Helaas heb ik in m’n studentenkamer niet genoeg ruimte, maar ooit komt hij er! En dat ik niet de enige ben die honden te gek vindt, blijkt uit het feit dat er maar liefst 1,6 miljoen honden in Nederland zijn. Voor mensen als ik die geen tijd/plek hebben voor een eigen hond, is er nu DogBuddy, het “Airbnb voor honden”.

Lees het volledige artikel hier: Vind een hondenoppas via deze apps!

2 reacties

 1. Silke

  Leuk zo’n community voor honden! Maar bij Pawshake.nl betalen wij als baasje geen servicekosten… Toch een groot voordeel als je ’t mij vraagt!

  Beantwoorden
 2. Wendy

  Bij Pawshake betaalt de oppas een bijdrage van 19%
  Bij DogBuddy betaalt het baasje een bijdrage van 15%

  Zoveel verschil is er dus niet. Bij allebei is er een bijdrage. Bij Pawshake zit de bijdrage echter al bij de totaalprijs in, en is deze ook nog 4% hoger.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.