Dit is het verschil tussen een gewone vibrator en een luchtdrukvibrator

Dit is het verschil tussen een gewone vibrator en een luchtdrukvibrator

Je staat in de seksshop (of je zit achter je pc en kijkt naar de online seksshop) en je denkt: ik ga mezelf verwennen met een nieuwe vibrator. Altijd een goed idee voor een beetje me-time, maar wat voor een vibrator kies je dan? De tijd van de Tarzan ligt inmiddels al achter ons.

Althans, niet dat er iets mis is met de Tarzan. Dat is nog steeds een populaire vibrator die je inbrengt, die kan trillen op allerlei manieren en die ook nog eens vaak van een extra element wordt voorzien om ook de clitoris te stimuleren. Vibrators zoals de Tarzan zijn de vibrators waar je aan denkt als je het woord hoort en dat is niet gek: ze zijn al decennialang een populaire keuze. 

Luchtdrukvibrator

Er is echter ook een nieuwe ster aan de horizon: de luchtdrukvibrator (of drukgolfvibrator). Of eigenlijk, want zo staat hij vooral bekend: de Satisfyer. Deze luchtdrukvibratoren worden ook wel suction vibrator genoemd, wat ‘zuigvibrator’ heet. Dat is ook niet zo gek, want het voelt als je hem gebruikt (je zet hem op je labia en clitoris, maar kan ook op je tepels bijvoorbeeld) alsof iemand zuigt. Het is simulatie via luchtdruk en dat klinkt misschien vreemd: het voelt heel goed. 

Ook is het goed dat het specifiek op de clitoris wordt gebruikt: dat is de plek waar bij de vrouw het bloed naartoe gaat bij opwindiing. Dat is dus enorm gevoelig en daardoor kom je daarbij makkelijker tot een hoogtepunt. Ook in de schaamlippen zit veel bloed, dus ook dat gedeelte van het menselijk lichaam wordt veel gevoeliger. 

Mocht je toch van die trillingen houden, dan is dat geen probleem. De meeste luchtdrukvibrators zijn namelijk ook voorzien van een trilstand (soms zelfs meerdere trilstanden). Daarmee krijg je mogelijk nog sneller een hoogtepunt, omdat die trillingen overal te voelen zijn. Good vibrations dus. En je kiest zelf welk deel van de vibrator je wil gebruiken: jij bent -zoals dat hoort als het om jouw lijf gaat- in controle van wat er gebeurt. Je kunt zelfs de mate van suctie instellen.

Niet vastgezogen

De suctie is niet in een keer: het is niet dat je steeds meer vastgezogen wordt: geen zorgen. Het is meer een soort heel snel aan-uit-aan-uit van die suctie, waardoor het heel aangenaam voelt en je niet zomaar bang hoeft te zijn dat je vast te komt te zitten en met een ongemakkelijk probleem naar de eerste hulp moet gaan. 

Uiteindelijk is het in de seksshop natuurlijk helemaal aan jou of je voor een gewone vibrator gaat of voor een suctievibrator. Er is uit beide veel plezier te halen, en als je het financieel kunt hebben: waarom dan niet gewoon allebei?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.