Videoland-series

Deze Videoland-series moet je hebben gezien

Series ‘bingen’ is een érg goede tijdsbesteding, vooral in deze tijd. Streamingdienst Videoland heeft z’n eigen unieke aanbod in series, anders dan bijvoorbeeld Netflix en Amazon Prime. Wat zijn de beste Videoland-series volgens ons? Lees snel verder voor het antwoord…

Revenge

Emily Thorne komt als nieuwkomer in een rijke villabuurt te wonen en raakt direct bevriend met haar buurjongen. Hij weet echter niet dat zijn familie Emily’s vader heeft vermoord een aantal jaren eerder. Emily en hij krijgen een relatie, maar zij doet ’t maar om één ding: wraak! Deze serie zit vol verrassende wendingen. Daarnaast is dit ook zeker een aanrader als je van Gossip Girl en Gooische Vrouwen houdt.

The Handmaid’s Tale

Het paradepaardje van Videoland en daarom is deze serie ook eigenlijk een must-see. Hij speelt zich af in de toekomst, wanneer ernstige milieuvervuiling ervoor heeft gezorgd dat de meeste vrouwen onvruchtbaar zijn geworden. De nog wel vruchtbare vrouwen zijn gevangen genomen en worden als baarslaven gebruikt. Daar is niet iedereen het mee eens…

Nieuwe buren

Een van Videolands eerste Originals en zeker ook niet één van de minste: Eva en haar man Peter verliezen hun kindje en zoeken steun bij hun nieuwe buren. Tussen de twee gezinnen ontstaat een hechte vriendschap waarin niet alleen lief en leed, maar ook het bed wordt gedeeld. En dat loopt niet goed af… Niet alleen een leuke, maar ook een erg spannende serie!

Guilty pleasure Videoland-series

De volgende series vallen niet bij iedereen in de smaak, maar wij vinden ze wel vermakelijk. Bijkomend voordeel: je kan altijd een aflevering vooruit kijken, ten opzichte van wat ze die week op tv uitzenden!

Temptation Island

4 koppels moeten dé ultieme relatieproef doorstaan. Blijven ze nog steeds trouw aan hun partner als ze twee weken van elkaar gescheiden zijn in een villa met verder alleen maar singles? Ook de VIP-variant is een aanrader, waarin bekende Nederlandse- en Belgische koppels meedoen.

Ex on the Beach Double Dutch

Acht singles worden in een prachtige villa gestopt en om de beurt komt er een ex van een van de deelnemers erbij. Drama gegarandeerd. Deze serie is nog hysterischer dan Temptation Island, omdat de ruzies en hitsige momenten je echt om de oren vliegen.

Goeie Tijden Slechte Tijden

Ja, ja, ook GTST is terug te vinden op Videoland. De serie is dagelijks te zien op de buis, maar mocht je eerdere seizoenen terug willen kijken, dan kan dat dus ook gewoon via de streamingdienst. Zo hoef je nooit meer wat te missen van de avonturen in Meerdijk.

MobileMobile

Heb je een aanvulling voor dit Videoland-series lijstje? Laat het weten in de comments!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.