UV ring

Deze UV ring zegt wanneer je weer op vakantie mag!

Eindelijk een geldig excuus om op vakantie te gaan! Er is namelijk een ring ontwikkeld die meet hoeveel UV-straling je op dat moment hebt ontvangen. Als je net als ik weinig buiten komt, en als mensen vragen of je ziek bent, omdat je zo bleek ziet, dan zou dit zomaar het perfecte excuus kunnen zijn om lekker vrij te vragen.

Verschuilen achter wetenschap?

Het is een hele mond vol: de Helios Smart Ring Vitamin D Coach. Deze ring draag je aan je hand en houdt gedurende de dag bij hoeveel licht je ontvangt. Hij kijkt hierbij naar het aantal zonuren, de hoeveelheid licht en hoeveel UV-straling je hebt gehad. Al deze facetten dragen bij aan een zo goed mogelijke geestelijke gezondheid.

MobileMobile

Het verband tussen winterdepressies en te weinig zonuren is inmiddels al lang aangetoond natuurlijk, maar natuurlijk is de UV ring ook interessant voor tijdens de zomermaanden. De ring is gekoppeld aan een app en zodra je dreigt te verbranden, krijg je een push bericht dat je beter uit de zon kunt gaan. Ideaal toch?

Prijs en beschikbaarheid

In theorie zou je de UV ring via de e-senses website moeten kunnen kopen voor zo’n 119 dollar. Maarre… wie heeft de daadwerkelijk koop-knop al kunnen ontdekken? (ik niet!)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.