Met smartphones van minimaal 5 inch en portemonnees die minstens zo groot zijn, sleep ook jij waarschijnlijk overal een tas mee naartoe. Hoe ideaal zou het dan zijn als zo’n tas dan zoveel meer kon zijn dan alleen een tas? Klinkt lekker dromerig, I know. Toch zal de FYB London smart handtas aan deze omschrijving kunnen voldoen. Smart, maar zeker ook stylish!

De FYB London smart tassenlijn bestaat uit verschillende stijlen en groottes tassen. Het bestaat uit een gewone handtas, en een reistas. De handtas weegt 1.2 kilo en is groot genoeg om een 13.5 inch laptop in kwijt te kunnen. De reistas is iets groter en kan een 15 inch laptop vervoeren.

De ‘slimme’ tassen beschikken allebei over een vakje waarin je je telefoon draadloos kan opladen met een 5.000 mAH oplader. Stop gewoon je smartphone in het vakje, en klaar is Kees: je telefoon wordt opgeladen. Mocht je daar niet zoveel zin in hebben, dan kan je ook gewoon via een kabel opladen. Op die manier kunnen zelfs twee telefoons worden opgeladen.

Over de inhoud van je tas hoef je je overigens ook geen zorgen meer te maken: de FYB London smart bags maken gebruik van biometrische sloten. Dit houdt in dat je tas opengaat door je vingerafdruk! Mocht je willen dat je vriendin ook even in je tas kan om wat foundation te lenen, dan kan je ook haar vingerafdruk toestaan. Dit kan je met zo’n 100 verschillende vingerafdrukken doen. Mocht je ook hier niet zoveel trek in hebben, dan kan je je tas ook openen via de Bluetooth connectie met de app op je smartphone.

Mocht je – net als ik – vrij angstig zijn aangelegd dat er iemand vandoor gaat met je tas, dan kan je rustig ademhalen met deze smart handtassen. Je krijgt een melding zodra de tas merkt dat er een afstand tussen jou en de tas is. Ook handig dus als je nogal vergeetachtig bent! Overigens hoef je je ook geen zorgen meer te maken over skimmers die stiekem je draadloos betalen bankpas misbruiken: de tassen beschikken over vakjes die je pasjes beschermen tegen zulke RFID-geintjes.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.