Heb jij ook wel eens dat je ’s ochtends je make-up aanbrengt, maar het gewoon even niet meezit? Na drie kwartier priegelen loop je dan eindelijk de deur uit. Ein-de-lijk. En dan komt dat moment. Dat ene moment, dat je ergens je reflectie ziet en je je helemaal rot schrikt: ‘Wow, dat ziet er echt niet uit! Loop ik er de hele dag al zo bij?’ Wanneer je de verkeerde belichting hebt tijdens het make-uppen, kan het resultaat er heel anders uitzien dan je zou willen.

De oplossing

Je zou zeggen dat er een oplossing moet zijn voor dit probleem: jawel, die is er. JUNO is een smart mirror die ervoor zorgt dat je precies de juiste belichting hebt tijdens het make-uppen. Belichting is nou eenmaal een belangrijke factor: met het verkeerde licht zie je bijvoorbeeld niet dat je veel te veel foundation op één plek hebt gebruikt. Dat zie je pas als je naar buiten gaat. En geen zorgen, je bent niet de enige. Volgens de makers van JUNO maakt wel 70% van de make-uppende vrouwen gebruik van de verkeerde belichting!

Hoe werkt het?

JUNO is een spiegel die je zowel op een houder kan gebruiken als kan vastplakken aan een oppervlak. Je downloadt de app op je smartphone en legt deze in de buurt van je spiegel. De sensoren in je smartphone stellen vast welk type licht er in je kamer aanwezig is en stuurt via Bluetooth een signaal naar de spiegel. JUNO past vervolgens de belichting aan, zodat jij onder de beste omstandigheden je make-up kan doen. Ook is het mogelijk om handmatig de belichting aan te passen, mocht je het niet eens zijn met de auto-detect.

Daarnaast gaat de kwaliteit van je selfies ook omhoog door het gebruik van JUNO. Plaats de telefoon op de spiegel en kies de stand voor selfie-belichting. Je selfie is nu kleurrijker en beter belicht. Nog een optie is het om een nachtlampje te maken van je spiegel. Draai de spiegel en kies de modus hiervoor: er komt nu licht uit de spiegel die het mogelijk maakt om nog even een boek te gaan lezen voor het slapen gaan. Het onderstel is overigens ook te gebruiken als een bakje, zodat je daar wat spullen in kan leggen.

Zou jij JUNO gebruiken? De spiegel is hier te reserveren.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.