Bosch MultiPower radio voor het klussen

Deze radio is onmisbaar bij het klussen!

Als je bezig bent met een verbouwing, kan muziek natuurlijk niet ontbreken. Een normale radio is wel gebruikelijk, maar soms totaal niet handig. Struikel je weer over dat hangende snoer heen, terwijl je een bak behanglijm in je handen hebt… Bosch komt met een radio die geschikt is voor het klussen: de PRA MultiPower Radio.

Op het eerste gezicht lijkt de MultiPower radio qua functies op een doorsnee speaker. Hij heeft geïntegreerde luidsprekers van 3.5 Watt, 20 volume-instellingen en een functie waardoor onder andere de bas kan worden bijgesteld. Daarnaast kan je smartphone gelinkt worden aan de radio door middel van een Bluetooth verbinding. Dit kan ook via een kabeltje. Behalve dit, is de MultiPower radio ook een normale radio. Er kunnen tien verschillende AM en FM kanalen worden opgeslagen, waardoor je snel kunt wisselen, terwijl je nog een kwast in je handen hebt.

Het fijne van deze radio tijdens het klussen, is de verplaatsbaarheid. Soms heb je immers net de plek nodig waar de radio staat. In de radio zijn meerdere handvatten geïntegreerd. Twee van deze handvatten dienen ook als voetsteun en geven de radio balans op oneven oppervlakken.

De MultiPower radio werkt op stroom of accu. Deze laatste optie is het meest geschikt voor klussers, en niet alleen omdat je dan geen last hebt van een snoer. Alle accu’s uit het doe-het-zelf-assortiment kunnen worden gebruikt. De accu die je op dat moment niet gebruikt tijdens het klussen, kan dan aangesloten worden op je radio. Het accuniveau is op de display af te lezen.

De PRA MultiPower radio is vanaf juni verkrijgbaar in de bouwmarkt voor een adviesprijs van 139,95.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.