magnetron kan frituren
Toch blijft het een gek idee dat deze magnetron kan frituren! Of ligt dat aan mij?

Deze magnetron kan frituren!

Ik rook niet, drink nauwelijks en heb al helemaal een afkeer tegen drugs. Maar er is een zonde waar ik me bijzonder schuldig aan maak; lekker eten! Heel veel en dan het liefst alle smaken tegelijkertijd. En een simpel frietje gaat er natuurlijk ook zo in! Alleen zul je mijzelf niet zo snel patat zien bakken. Dat vind ik veel te veel gedoe! Maar misschien komt daar nog wel eens verandering in. Samsung heeft namelijk een nieuw toppertje geintroduceerd; de ‘Slim Fry’. Deze magnetron kan frituren!

De Slim Fry is een heteluchtoven, grill, magnetron en frituur in een. Voor de frituurfunctie gebruik je een speciale crust-plaat waarop je een theelepel olie giet. Heel terecht merkt Samsung op dat dit het eten minder vet maakt en ervoor zorgt dat je geen last meer hebt van aangekoekte pannen of rondvliegende oliespetters.

Een ander opmerkelijk feit is dat de Slim Fry de temperatuur van het eten in de gaten houdt. Een slimme hittesensor houdt per seconde bij hoe warm je maaltijd is. Daarbij herkent het drie hoofdfuncties; ontdooien, opwarmen en bereiden.

Ideaal, wat mij betreft. Je schaft de Slim Fry aan voor een prijs van 299 euro. Met hittesensor kost ie 50 euro meer.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.