EZVIZ

Deze EZVIZ-deurbel verrast met een unieke feature: het kan je stem vervormen!

Staat er iemand voor de deur, maar hoeft die persoon niet per se te weten wie je bent? Je kunt er met de slimme deurbel van EZVIZ voor kiezen om je stem te laten aanpassen wanneer je praat. Op die manier geef je niet weg dat je een vrouw bent, of dat je overduidelijk niet thuis bent bijvoorbeeld. Ideaal voor wie zich niet zo veilig of zeker voelt, en iets wat we niet van andere smarthomemerken kennen. 

EZVIZ is een smarthomemerk met een gek lijkende naam. Het staat voor Easy Vision, dus je zegt: iesievis. Het bestaat sinds 2013 en heeft zich als doel gesteld om veilige, makkelijke en slimme oplossingen te bieden voor gebruikers. Dat doet het door het aanbieden van allerlei smarthome-toepassingen. EZVIZ is een dochteronderneming van Hikvision en is afkomstig uit China. Er komen een paar nieuwe producten aan voor consumenten en die hebben wat bijzondere mogelijkheden. In dit artikel stelt TechGirl Laura Jenny we ze aan je voor.

Een slimme deurbel is enorm handig: je ziet wie er voor de deur staat, je ziet wat er voor de deur staat (een pakketje bijvoorbeeld) en je kunt ook nog in de gaten houden of er iets verdachts rond je voordeur gebeurt. Met de EP3xPro van EZVIZ, maar ook met diverse camera’s van andere merken, kun je dankzij een dual camera-systeem zowel zien wie er op ooghoogte voor je camera staat, als pakketjes of huisdieren die zich dichterbij de grond bevinden. 

EZVIZ

Je kunt ook ‘s avonds zien wie er voor de deur staat, dankzij de toevoeging van LED. Daarnaast komt er een zonnepaneel bij waarmee je je slimme camera kunt opladen. Hierdoor hoeft hij nagenoeg nooit via en draad te worden opgeladen en dat is handig, want ik vergeet mijn Ring-deurbel nog wel eens op te laden en dan loop ik zomaar een pakketje mis. Of een duur gestuurde koerier. 

Het is in een wereld waarin veel mensen van elkaar kopiëren, en bedrijven dus ook, lijken veel smarthomegadgets op elkaar. Dat de EZVIZ-deurbel zo’n stemvervormer heeft, vind ik dus een leuke verrassing. Dat kennen we immers niet van anderen. En, zeker als je niet wil dat iemand weet waar je woont, kan het een manier zijn om je privacy te bewaken.  

EP3xPro en HB8

Naast de slimme deurbel EP3xPro heeft EZVIZ ook de slimme camera HB8 aangekondigd. Dit apparaat werkt ook met een zonnepaneel. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en heeft een beeld van 360 graden.

Je kunt de slimme deurbel van EZVIZ, de EP3xPro, kopen voor een adviesprijs van 109,99 euro. De slimme camera, de HB8, kost 189,99 euro. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.