elektrische aansteker

Deze elektrische aansteker laad je gewoon weer op!

Of je nou ’team inductie-koken’ bent of je eten op een gasfornuis bereidt… wie heeft er nou niet een aansteker of doosjes lucifers bij de hand? Eigenlijk enorm ouderwets, want die dingen raken nog wel eens op en dan kun je niet anders dan het zaakje vervangen. Gelukkig kan dat anders! We introduceren hier dé elektrische aansteker die je na tig beurten gewoon weer oplaadt.

Opladen, niet weggooien

Het fijne van de USB-oplaadbare aansteker is dat je ‘m keer op keer opnieuw kunt gebruiken. Zelfs nadat de aansteker al een keer ‘leeg is gegaan’ kun je het gewoon nog een keer vullen met energie. Deze oplaadbare aansteker maakt namelijk gebruik van elektriciteit en daardoor kun je het weer opnieuw opladen door het even aan ‘het stroom’ te leggen. Je gebruik hiervoor een micro-USB-kabel.

MobileMobile

Werking van de elektrische aansteker

Houd de elektrische aansteker in de hand en zorg er daarbij voor dat de twee openingen naar boven zijn gericht. Druk de beveiligingsknop in en schuif de knop langzaam naar boven. Bovenaan de aansteker zullen twee pinnetjes verschijnen die contact met elkaar maken. Hierbij ontstaat een paarse, elektrische vonk die het gas kan laten ontvlammen. Je kunt de aansteker ook gebruiken voor het aansteken van papier, barbecues en zelfs waxinelichtjes.

Dit product bevat een aantal interessante kenmerken

  • Tot meerdere uren gebruiksgemak per oplaadbeurt
  • Laad binnen anderhalf uur volledig op
  • Meerdere designkeuzes om de veiligheid van het product te vergroten
  • Erg licht van gewicht, kan per brievenbuspost verstuurd worden

Elektrische aansteker kopen?

Je koopt deze oplaadbare aansteker in de TechGirl Shop voor 19,99 euro. Lees voor het gebruik van dit product de veiligheidswaarschuwingen op de productpagina.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.