Deze draadloze oordopjes zijn transparant

Inmiddels zijn er ontzettend veel draadloze oordopjes te krijgen. Van een paar tientjes tot honderden euro’s: je kan het zo gek maken als je zelf wil. Moeilijke markt dus om je nieuwe oordopjes als bedrijf in te onderscheiden. Maar Nothing is het gelukt! Hun nieuwe ear(1) oordopjes zijn namelijk… transparant.

Door de transparantie is te zien waar in de apparaatjes de microfoon, magneetjes en printplaat te vinden zijn. Daarnaast is ook de oplaadcase doorzichtig, wat een verfrissend geheel showt.

MobileMobile

Naast het transparante design, bezitten de oordopjes Active Noise Cancelling, is snelladen mogelijk (10 minuten opladen in de case staat gelijk aan tot 8 uur stroom voor een hele dag) en hebben ze een afspeeltijd van 34 uur met de oplaadcase. En dit alles voor maar 99 euro.

De komende weken probeert TechGirl Hilde de Nothing ear (1) uit. Binnenkort lees je hier dus de review. Zijn er dingen die je specifiek zou willen weten over deze oortjes? Laat het ons dan weten in de comments.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.