june armband

Deze armband meet UV-straling

Je kent het wel: het is 27 graden, de korte broeken gaan aan en de terrasjes stromen vol. Heel lekker om even buiten te zitten met zulk weer natuurlijk, maar of het nou ook zo goed is voor je gezondheid?

Netatmo komt met een initiatief om je optimaal te beschermen tegen de zon: de JUNE-armband. Deze armband geeft advies over het nemen van beschermingsmaatregelen en het aantal uren dat je in de zon mag doorbrengen, op basis van de UV-intensiteit en je huidtype. Ideaal dus, als je iemand bent die normaal gesproken snel verbrandt.

MobileMobile

Behalve functioneel is JUNE ook nog eens fashionable. Zo is de armband te verkrijgen met verschillende soorten bandjes en in drie verschillende kleuren. Hierdoor is het mogelijk om ook met JUNE te gaan sporten, want ook tijdens dat blokje om hardlopen loop je kans om te verbranden!

Klein puntje om te vermelden is wel dat JUNE alleen werkt in combinatie met de app, die alleen in de Apple Store te downloaden is. Ook werkt JUNE alleen in combinatie met een iPhone 4S of hoger. Helaas voor Android- of Windows-gebruikers, maar het blijft natuurlijk een mooi initiatief om het aantal gevallen huidkanker terug te dringen. Ben je wel een Apple gebruiker? JUNE is te verkrijgen voor ongeveer 95 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.