Ai. Half november en half Nederland is verkouden. En ben je niet verkouden, grote kans dat je dan in een dipje zit door de donkere dagen. Voor dat laatste ben ik zelf erg gevoelig. Ik ben een zomerkindje en de overgang naar de winter is voor mij altijd pittig. 

Vitaminen en (kunstmatige) zon doen mij al heel veel goeds, net als een warm bad. Maar wist je dat er ook apps zijn die als jouw persoonlijke health coach fungeren? Hierbij wat tips voor de fijnste, mentale gezondheid apps. Gezond en gelukkig op naar het voorjaar!

 1. Happy Color – Color by Number

  Voel je je gestresst? Check dan de app ‘Happy Color – Color by Number’. Voor een beetje mindfulness en ontspanning. Kleuren voor volwassenen! Net als de boekjes, maar dan digitaal. Met onder andere vrolijke mandala’s, dieren, mensen en bloemen.

  Download
  Google Play StoreApp Store

 2. Daily Yoga – Yoga Fitness Plans

  Op zoek naar een fijne yoga app? Probeer dan ‘Daily Yoga – Yoga Fitness Plans’ eens. Met honderden voorbeelden en moves. Het wordt haarfijn uitgelegd.

  Download
  Google Play StoreApp Store

 3. Headspace: Meditation & Mindfulness

  Headspace doet wat ’t moet doen: het geeft je rust en ruimte in je hoofd. In slechts een paar minuten per dag, leer je hoe je je lichaam en geest traint voor een gezonder, gelukkiger en stressvrij leven.

  Download
  Google Play StoreApp Store

Heb je nog aanvullingen? Laat het ons weten!  

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.