moederdag 2015 met honeywell

Dé tip voor Moederdag 2015!

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor Moederdag 2015? Let dan op: geef je moeder haar eigen connected thermostaat van Honeywell cadeau. “Maar de zomer komt er net aan” , hoor ik je zeggen. Des te meer reden om haar juist nu een nieuwe thermostaat cadeau te doen. Immers, nu het buiten warmer wordt, heb je de verwarming binnen even niet nodig. Nu is dus de tijd om haar huidige thermostaat te vervangen door een nieuwe connected thermostaat: een Round Connected of evohome zoneregeling van Honeywell.

5 redenen waarom je heel goed een connected thermostaat aan je moeder cadeau kan geven:

1) Je biedt haar rust. Hoe dan? Stel, ze is in alle haast van huis vertrokken en vergeten de verwarming uit te zetten; dat kost haar energie en geld! Met een connected thermostaat kan ze vanaf haar smartphone ook op afstand de verwarming laag zetten.

2) Je maakt haar hip. Zeker weten dat ze de show steelt onder haar vriendinnen als zij na een etentje haar smartphone pakt en de verwarming vast aanzet, zodat zij een half uurtje later lekker in een warm huis thuiskomt.

3) Je maakt haar energiebewust. Door selectiever te stoken op de momenten dat ze daadwerkelijk thuis is, en door met evohome alleen de ruimtes te verwarmen die ze gebruikt, bespaart ze energie (en dus ook geld J)!

4) Je geeft haar de controle. In de Total Connect Comfort-app ziet zij bij evohome precies hoe warm het per kamer is. Wordt de studeerkamer verwarmd en is niemand meer thuis? Dan zet ze eenvoudig via de app deze verwarming uit.

5) Je geeft haar comfort. Met de Round Connected en met evohome de verwarming op afstand bedienen, betekent nooit meer thuiskomen in een koud huis. En heeft ze geen zin om van die comfortabele bank af te komen, dan zit ze ook goed met de app.

Prijzen

De Round Connected is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 149 euro (incl. btw). Het evohome Single Zone Connected Pakket is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 299 euro (incl. btw). Dit is inclusief internet-gateway en cv-ketelaansturing. Elke radiator in huis is te voorzien van een radiatorregelaar vanaf 99 euro per stuk.

Dit artikel is powered by Honeywell. Meer weten over de connected thermostaten van Honeywell? Check getconnected.honeywell.com om te zien hoe je eenvoudig een comfortzone voor je moeder creëert.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.