De Sony Xperia maakt een touchscreen van je huis!

Met deze projector kun je je hele huis gebruiken als een tablet. Tekenen op de grond, een videocall projecteren op de muur of tussen recepten swipen op je aanrecht; het kan allemaal! Het kost een beetje, zo rond de 1500 euro, maar dan heb je ook wat. Uiteindelijk moet de Sony Xperia zelfs kunnen reageren op gebaren.

Specificaties

Het 23-inch scherm is groot genoeg om spelletjes te doen met meerdere personen, denk bijvoorbeeld aan airhockey. Voor detectie maakt het systeem gebruik van een infraroodsensor. De touchscreen-functie werkt alleen bij de 23″-projectie, dus niet wanneer je het beeld handmatig verkleint. De projector kan verbinding maken met bluetooth en heeft een motionsensor. De Xperia Touch weegt iets minder dan een kilo en beschikt over 32GB aan opslag. Dit is uit te breiden met een micro-sd-kaart. Verder zijn wifi-ac, een usb-c-aansluiting, bluetooth 4.2, nfc en een hdmi-aansluiting aanwezig.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.