De nieuwste blu-rays van februari 2013

Het was deze week even wat rustiger op TechGirl.nl. Noodgedwongen, want ik had een fikse keelontsteking te pakken. Ik bivakkeerde een week op de bank met een stel zakdoekjes, ijsjes, keelpastilles en paracetamol. Kijkend naar allerlei herhalingen van oude series. Maar op den duur gaat dat ook vervelen, ook als je ziek bent. Het was vast niet zo stomvervelend geweest met de Sony Pictures Home Entertainment dvd’s en blu-rays van februari 2013.

De eerste dvd’s en blu-rays worden op 6 februari uitgebracht. Hieronder vallen ‘Sparkle’, ‘Resident Evil: Retribution’, ‘Damsels in Distress’ en ‘Think like a man’. Last but not least: op 13 februari komt Les Misarables uit op blu-ray. Leuk voor een mooie Valentijnsavond!

Sparkle

In haar speelfilmdebuut speelt Jordin Sparks Sparkle, een jonge vrouw met grote, bijna onmogelijke dromen. Haar overbezorgde moeder (Whitney Houston) waarschuwt haar voor de valkuilen van de muziekindustrie, maar de knappe en ambitieuze Stix (Derek Luke) moedigt haar aan. Samen met haar zussen vormt Sparkle een succesvol soultrio. Maar naast de roem, krijgen ze ook te maken met jaloezie en verleiding.

Resident Evil: Retribution

Het dodelijke T-virus van de Umbrello Corporation verspreidt zich over de hele wereld en verandert gewone mensen in vleesetende zombies. De enige hoop voor de mensheid is Alice (Milla Jovovich). In de research faciliteit van Umbrella, knokt ze zich een weg door steden en continenten waar ze gedwongen wordt een vraagteken te zetten bij alles waarvoor ze staat en wie ze denkt dat ze is.

Damsels in Distress

Whit Stillmans Damsels in Distress is een pittige komedie over een groepje knappe vrouwelijke studenten die het leven op de universiteit grondig wil veranderen. Ze helpen hun depressieve klasgenoten met een programma van heerlijke geuren en ritmische dansnummers…

Think like a man

Het machtsevenwicht in het leven van vier koppels raakt ernstig verstoord als de dames de adviezen uit een populair boek gaan opvolgen om zo meer van hun mannen gedaan te krijgen. Als de mannen ontdekken dat hun vrouwen precies weten wat hun relatietactieken zijn, besluiten ze dat de aanval de beste verdediging is. De strijd der seksen barst los in deze luchtige komedie.

Les Miserables

Les Miserables is gebaseerd op de roman van Victor Hugo uit 1862 en vertelt het verhaal van Jean Valjean, een Fransman die veroordeeld werd voor het stelen van een brood. Nadat hij vrijkomt uit de gevangenis, probeert hij op het rechte pad te blijven en een ander leven op te bouwen. Zo goed zelfs, dat hij het weet te schoppen tot burgemeester van het armoedige Vigau. Daar wordt hij hopeloos verliefd op de mooie, maar zwakke prostituee Fantine (Uma Thurman), die hem op haar sterfbed smeekt te zorgen voor haar dochter Cosette (Claire Danes).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.