techgirl linkedin

De nieuwe TechGirl LinkedIn-Groep: ben jij al member?

TechGirl zet zich sterk in voor meer vrouwen in de IT-sector: TechGirl.nl biedt een podium voor vrouwen die werkzaam zijn in de IT-sector. Bij ons op TechGirl.nl kan je van alles vinden over technologie, media & lifestyle. Waarschijnlijk volg je onze social media kanalen al zoals Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Volg je ons nog niet? Dan zou ik onze social media kanalen snel gaan volgen om op de hoogte te blijven!

Sinds januari 2017 is er ook een TechGirl groep op LinkedIn waar je lid van kunt worden. Deze groep is ontstaan zodat vrouwen die interesse hebben in technologie of werkzaam zijn in de IT-sector, een community kunnen vormen. Deze community biedt vrouwen de mogelijkheid om hun ervaringen te delen, elkaar te helpen en op de hoogte te blijven van tech-events. Om vrouwen te versterken in de IT-sector zullen er via deze groep vacatures gedeeld worden. Als member van deze LinkedIn-groep hebben vrouwen de unieke mogelijkheid om met elkaar in discussie te gaan over verschillende topics. Als kers op de taart zullen er ook speciale TechGirl kortingen worden gedeeld met leden van deze LinkedIn-Groep. Kortom, genoeg bijzondere redenen om je snel aan te melden voor de TechGirl LinkedIn-groep. Klik hier om member te worden van onze TechGirl community op LinkedIn.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.