sony xperia z3

De nieuwe Sony Xperia Z3-lijn

Ook Sony heeft niet stilgezeten wat betreft het innoveren van smartphones. Zo werd vandaag op de IFA de nieuwe Xperia Z3 lijn aangekondigd, die zal bestaan uit de Sony Xperia Z3 en de Xperia Z3 Compact.

Beide smartphones beschikken over een aluminium frame met geharde glazen panelen. Waar de Z3 152 gram weegt, zal de Compact 129 gram wegen en een iets kleiner scherm hebben. Zoals we gewend zijn van de Sony Xperia Z-lijn, zijn ook deze toestellen stofbestendig en waterdicht. Wat een enorme verbetering zou moeten zijn, is dat de accu een duur van twee dagen zal hebben. Wij zijn benieuwd!

Een 20,7 megapixel camera is geïntegreerd in deze smartphones. Sony garandeert dan ook een ultieme gebruikerservaring op het gebied van fotografie, door onder andere Cybershot en Handycam technologieën, die het mogelijk maken om onder elke omstandigheid foto’s te maken, zelfs onder water! Ook de 25mm Sony G lens zorgt voor mooie groothoek beelden die niet kunnen ontbreken.

Beide smartphones zullen worden uitgebracht in de herfst van 2014. De Z3 zal in de kleuren wit, zwart, koper en zilvergroen voor een adviesprijs van 649 euro beschikbaar zijn, en de Z3 Compact voor een adviesprijs van 499 euro in de kleuren wit, zwart, oranje en zeegroen.

Ook zal de Xperia E3 worden gelanceerd, een smartphone die net wat betaalbaarder en wat minder functies zal hebben dan de Z3. Deze zal beschikken over een 5 megapixel camera met allerlei apps die het allemaal net wat leuker maken. Het 4G toestel zal beschikken over hoeken die en een 4,5 inch scherm dat eventuele krassen moeten voorkomen. De Xperia E3 zal in de herfst beschikbaar zijn samen met een entertainmentpakket voor een adviesprijs van 169 euro in de kleuren koper, lime, wit en zwart.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.