De leukste hoesjes voor je iPhone XR

Ben jij gezegend met een werkgever die graag in luxe telefoons investeert, of heb je zelf gewoonweg veel geld om te investeren in een geweldige telefoon? Dan is de kans groot dat je een iPhone in je broekzak hebt. Bijvoorbeeld de iPhone XR: een prachtig apparaat die je natuurlijk heel lang net zo houdt alsof-ie net uit het doosje komt. En dat doe je het best… Met een hoesje. Daarom selecteerden wij de leukste hoesjes voor je iPhone XR!

1. Spigen Clear Case

Wat zo tof is aan de Spigen Clear Case, dat is dat hij doorschijnend is. Hierdoor zie je nog steeds het ontwerp waarin Apple zoveel liefde heeft gestoken. Het voordeel van de zwarte randen is niet alleen dat ze de telefoon shockproof maken, maar ook dat vuil of beschadigingen minder opvallen. Het is door de zwarte randen niet de meest subtiele case, maar die doorschijnende ‘rug’ maakt een heleboel goed. En uiteindelijk is een case niet alleen voor de mooiheid, dus die zwarte banden kun je goed gebruiken om je geliefde apparaat te beschermen.

2. Watache

We moeten als TechGirls vaak uitleggen dat een apparaat echt niet roze met glitter hoeft te zijn om vrouwen aan te spreken, maar dat wil niet zeggen dat dingen die roze en glitter bevatten stiekem niet erg leuk zijn. De Watache is wel heel extreem, maar leuk is hij wel. De hoes bevat glitter, roze, bling en bloemetjes, maar de grootste eyecatcher is de ring die eraan zit. Je kunt je telefoon er handig mee vasthouden, maar je kunt hem er ook mee neerzetten. Wat wij het grappigst vinden, dat is dat het echt een ring is, alsof je net ten huwelijk bent gevraagd. Hi-la-risch.

3. Supcase Unicorn Beetle Neo

Deze telefooncase heeft een geweldige naam, maar is zeker niet zo sparkly als de Watache van hierboven. Wat wij zo waarderen aan de zeer robuuste Supcase Unicorn Beetle Neo, dat is dat hij je telefoon heel erg goed weet te beveiligen. Je hebt zelfs op je scherm een beschermlaag zitten, waardoor je telefoon zo’n beetje overal op kan vallen zonder daarbij stuk te gaan. Wat bovendien handig is, dat is dat je alsnog draadloos kunt opladen.

4. Woodcessories EcoCase

Er zijn een heleboel hoesjes gemaakt met hout, maar deze van Woodcessories is net even wat steviger omdat hij slechts details heeft van hout. Dankzij dikkere zwarte randen en gedeeltes krijgt je telefoon bescherming en een stoer uiterlijk en dankzij dat hout toch een beetje natuur. De hoes zit strak om je telefoon heen en heeft uiteraard op de juiste plekken uitsparingen. Het is enerzijds een heel elegante hoes door het hout, maar ook een robuust ding door de zwarte stukken. Vooral de manier waarop de twee gebalanceerd zijn in de hoes is erg prijzenswaardig, waardoor dit de hekkensluiter is van onze lijst leuke hoesjes voor iPhone XR.

Maar ja, waar koop je zoiets dan? Je kunt bijvoorbeeld een iPhone XR case van gsmpunt.nl kiezen, mocht je geen tijd hebben om te wachten op AliExpress of Amazon. Je kunt immers het beste even wachten om je telefoon te gebruiken tot je hoesje binnen is. Maar we weten allemaal dat je je die mooie nieuwe gadget zo snel mogelijk eigen wilt maken, dus mocht er wat meer haast bij geboden zijn, kies dan een Nederlandse webshop die snel kan uitleveren. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.