op reis met de renault megane e-tech

De IFA ’22 in Berlijn – Dit kun je verwachten

Misschien heb je het al op Instagram voorbij zien komen; de IFA gaat weer beginnen! De IFA (Internationale Funkausstellung) is de grootste consumenten elektronicabeurs van Europa en TechGirl is daar zeker bij. As we speak is een deel van het TechGirl team in Berlijn om jou op de hoogte te houden van alles dat gaat gebeuren. Wat je kunt verwachten lees je in dit artikel.

Nieuwe producten

Op de IFA zullen tech merken hun nieuwste producten aankondigen, die daarna door het publiek te bekijken en uit te proberen zijn. De laatste fysieke editie was in 2019, dus wij staan te popelen om weer in het echt zoveel mensen te ontmoeten. Terwijl de IFA dit jaar van 2 t/m 6 september plaatsvindt, zullen de dagen ervoor de meeste nieuwe producten aangekondigd worden. Dit gebeurt in persevents die zowel op het IFA terrein, als in het centrum van Berlijn plaatsvinden. Veel heen en weer reizen dus, maar dat maakt het juist zo leuk.

Website en social media

Alle toffe nieuwe producten die we spotten, zullen we posten op onze website. Daarnaast kan je op ons Instagram kanaal meer behind the scenes beelden vinden van ons Duitse avontuur. Ook op TikTok zullen we de komende dagen filmpjes van de IFA plaatsen, dus houd dat ook zeker in de gaten.

Goede nachtrust is belangrijk

Om de hele dag van hot naar her te rennen is het natuurlijk belangrijk dat we ‘s nachts goed uitrusten. Daar hoeven we ons gelukkig geen zorgen over te maken. We zullen namelijk overnachten in het KPM Hotel & Residences, wat we geboekt hebben via Booking.com. Dit prachtige hotel is gelegen tussen de Messe (waar de IFA plaats vindt) en het centrum van Berlijn. Hierdoor is het de ideale uitvalsbasis om alle persevenementen bij te kunnen wonen.

Geboekt via Booking.com app

Deze accommodatie hebben we geselecteerd met behulp van de Booking.com app. Na het invullen van je locatie en datum, kun je de beschikbare accommodaties gemakkelijk sorteren, filteren of op de kaart bekijken. De app is lekker gebruiksvriendelijk, waardoor je snel een geschikte overnachting kunt vinden. Bijkomend voordeel is dat je soms mobile-only korting krijgt via de app, waarmee je jezelf dus ook nog eens geld bespaart.

Komende dagen lees je dus op onze kanalen alles over de IFA. Zijn er merken waarvan jij zeker de nieuwste producten wilt zien? Laat het ons weten onder dit artikel, dan gaan we proberen hier aandacht aan te besteden!

Dit artikel is in samenwerking met Booking.com tot stand gekomen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.